Posts

Showing posts from January, 2009

KEBAHAGIAAN SEORANG SUAMI

/me weekend ni byk story nak cite, pasal anum dtg umah, pg umah mentua anum, tapi takde idea la nak karang2 lagi...aku ni bukan pengarang la..ehehehe...so aku post yg ni dulu la..bila aku benar2 free..aku karang la cite tu walau sedikit basi..ahahahahaa.....lagipun ada gambo gak nak upload..tu yg sedikit malas....camne korang rajin sgt ek...pelik aku dgn kemalasan aku ni..ehehehehe....lgipun arini byk sgt surat nak rekod dan edar, dan byk skit keje arini wei....so ini tuk bacaan SEMUA....


Utk para Isteri-isteri dan bakal menjadi isteri tu,jadikanlah kewujudan anda sebagai insan yg paling istemewa disamping suami,anak-anak serta sentiasa menjadi ingatan mereka semua sampai bila.. Renung-renungkan dan selamat beramal…

KEBAHAGIAN SEORANG SUAMI

Seoarang lelaki telah berumah-tangga dengan seorang wanita solehah. Hasil dari perkahwinan ini pasangan tersebut telah dikurniakan beberapa orang anak lelaki dan perempuan, kehidupan mereka sekeluarga sungguh bahagia dan sejahtera.

Si isteri sewaktu hi…

Tag dari Izan

Image
ehehehe....(leh ke permulaan karangan dgn gelak kecil tu?)....rupanya aku telah di TAG oleh izan...hurmm...maaflah izan...baru perasan ni...so tuk tidak menghampakan seorang kawan yang berada nun jauh dimata tp dekat di hati...aku gagah gak jawab TAG dia ni...lama sey tak jawab TAG2 ni bagai...hehehe... (pinjam permulaan karangan pendek izan) ehehehehe


1. Do you think you are hot?

-not at all...tapi aku cepat hot, cepat jugak sejuk (kalo kena cara pujuk ler)


2. Upload your favorite picture of you


3. Why do you like that picture?
- actly gambo ni bergambo 4 org...tapi ajaib kan...2 org je nampak...ehehe teknik si jurufoto, kiranye aku suka gambo ni sbb gambo ni berhantu la....

4. When was the last time you ate pizza?
-pizza, masa dgn adik2 ipar last year....cuti sekolah...

5. The last song you listened to is…
-lagu apa ntah, nyanyian en zamri pegawai sini nyanyi depan aku tadi, dia ni otak gile² skit...aku dgr je la...

6. What are you doing right now besides this?
-jwb tepon on behalf pegawai sbl…

2nd post in January

Hello kawan2...arini keje aku adalah mencantik²kan blog (tima kasih sifu izan)....so takde mende la nak cite setakat ini...gambo lak takde yg menarik nak letak....

baru² ni jabatan aku buat majlis asyura (aku tak makan bubur asyura ni, termasuk la hUBby aku), diikuti dgn bola tampar, lepas ni plak badminton atau sukaneka (aku suka bab sukaneka ni, sbb aku mmg JOHAN sukaneka dulu²)...itu je la berita terkini dari aku....(ermmm mcm budak kecik buat laporan je)....gambo sdgn menyusul...baru nak bukak kamera ni...

1st post in January

mmm kiranya arini adalah perasmian blog baru aku la ek...kiranya blog lama aku berkubur begitu je.aku pun lupa pword blog lama tu..ehehehehehhe....ok la...nanti aku semangat2 kan diri mengupdatekan diri di blog plak..sbb meke kata fotopages susah...mmmm ye la ye la..memacam korang ni....aku ni dah byk sgt join sana sini, facebook la, myspace la, hi5 la...huhh penat la nak mengikuti satu persatu..so aku pun takde tau mana better....for me...senang bagi u all senang la jua bagi ku.....sekian ucaptama permulaan dari aku utk mu..