Wednesday, January 21, 2009

Tag dari Izan

ehehehe....(leh ke permulaan karangan dgn gelak kecil tu?)....rupanya aku telah di TAG oleh izan...hurmm...maaflah izan...baru perasan ni...so tuk tidak menghampakan seorang kawan yang berada nun jauh dimata tp dekat di hati...aku gagah gak jawab TAG dia ni...lama sey tak jawab TAG2 ni bagai...hehehe... (pinjam permulaan karangan pendek izan) ehehehehe


1. Do you think you are hot?

-not at all...tapi aku cepat hot, cepat jugak sejuk (kalo kena cara pujuk ler)


2. Upload your favorite picture of you


3. Why do you like that picture?
- actly gambo ni bergambo 4 org...tapi ajaib kan...2 org je nampak...ehehe teknik si jurufoto, kiranye aku suka gambo ni sbb gambo ni berhantu la....

4. When was the last time you ate pizza?
-pizza, masa dgn adik2 ipar last year....cuti sekolah...

5. The last song you listened to is…
-lagu apa ntah, nyanyian en zamri pegawai sini nyanyi depan aku tadi, dia ni otak gile² skit...aku dgr je la...

6. What are you doing right now besides this?
-jwb tepon on behalf pegawai sblh ni, byk tul panggilan dia....dan jugak faks surat²

7.What name would you prefer besides this?
-azrisha jugak la

TAG 5 people
1.hUBby (walau dia takde blog, letak je la nama dia....ehehe)
2. rahmah

3.arejoihakim
4. emie

5. mel

8. Who is no. 1?
—org yg no satu di hati....(ish bkn mak aku ke?)

9. No. 3 is having a relationship with?
-robitah hanum, my very close fren jugak neh...

10. Say something about no.5
-sorang kawan yg suka buat resepi baru

11. How about no. 4
-my very close fren...yg bakal jadi businesswoman

12. Who is no. 2?
-my collegue a.k.a my PEGAWAI yg sgt baik dan comey....(dia baru belajar jugak bukak blog)

6 comments:

honey said...

jap....akukah pegawai yang comey yang baru buelajar buka blog itu.....?
kih2....

~aSHa~ said...

ko ler tu...sila la buat tag tu ye yang....

.:Iz-aNn (",):. said...

mencik aku kalu orang dok kopi paste ayat aku ni...karang ar sendiri weii...huh

Cik Puan Mimi said...

asha,nak tanya sikit, kau kerja kat intan kan.. kalau kita nak apply kursus (kata la dalam bulan 4) bila kita kena hantar borang permohnan tu kat INTAN.. kena hantar sekarang atau sebulan dari tarikh tutup kursus tu yek?

..nOj.. said...

aku baca dh ni... tp xtau nk komen ape...

~aSHa~ said...

kak mimi...bleh apply skrg pun boleh....tapi better sebulan sebelum la ye....itu nasihat sy...eheheheheh sbb apa....pjg lak citenye nti..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels