Wednesday, February 18, 2009

Fatima - 2 years

video

11 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

cerdiknya budak ni...ermmm...

~aSHa~ said...

sgt cerdik kan...danish jauh lagi dgn perkembangan budak ni

ayang said...

bijak bijak. cantik lak tu.. cop nak wat menantu r

umi airol.. said...

budak ni takyah tunggu 2 - 3 minit nak menjawab setiap soklan..sungguh menakjubkan..comel plak tu...

YaTiE said...

semekom... yuuhuuu..
wah skrg rasa nyer sronok sbb makin hari makin banyak lak jumpa bebudak dss dulu dari senior sampai laa ke junior...
Neway.. hi Asha..nie K.yatie.. mungkin asha x ingat kot.. K.yt dulu memang ala2 low profile gitu... tengok gambo maybe asha ingat kot.. k.yt sama batch ngan kak dila, tot, anum, natrah, nat emm dah ramai lagi ler.. x kan nak sebut sengsorang kot. hehehehe
.. tu ler bila dah kerja nie masing2 dah bawak haluan memasing seronok la pulak bila dapat ikut perkembangan ex dss dulu...

.:Iz-aNn (",):. said...

saya akak mesti tak kenal...saya tak glemer dulu...hahaha

~aSHa~ said...

harap suatu hari kita leh buat gathering senior - junior

.:Iz-aNn (",):. said...

ekkkekeke...gath sendirian pun tak jadi² lagi ni...hahah...

YaTiE said...

gud idea tu gathering senior - junior tapi nak 'merealisasikan' tu ler either anganan atau kenyataan... :D

yazeda said...

ooo, aku nihh yg super duper senior ko, tak taruk pulak kt list link ko sis mcda~senior, yg si yt nihh ko taruk pulak ekk cs yatie~senior.. sungguh tk aci okkkkk..!!

** erkkk, tetiba emo di situ!! huhuuu

ok, akk dh terima email awk, dh baca pun tp tunggu mud dulu nk reply.. hikssssss.. nti ekk..

~aSHa~ said...

ehehe baiklah akak...sy tambah super duber ...kasi up plg tinggi ni...ehehehe akak nampak muda dan mcm baya2 kami je...tu yg mcm kawan2 dah ehehehe..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels