Sunday, February 15, 2009

RAMBUT


izan tlg cite bab ni...sekian...
huhh izan ni takmo lak buat karangan....apa pandangan korang..harus aku potong ke biari saje? sbb dah mencucuk mata buah hati aku dah ni..sian kat dia..tapi aku sepitkan rambut ke tepi, kasi gegirl skit




12 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

aler....ok per rambut bb...nak gak dia pakai sepit itu bagai...kalu si kakak maunya meroyan...dia takmo...aku saje jek potong rambut depan dia kasi straight jek...cam cleopatra tu...hahaha...

nota:tapi rambut bb ngan danish jauh benar bezanya kan...

~aSHa~ said...

DNA - papa n mama meke tetap sama tau....walau berbeza...nanti kalo terkeluar produk gelap skit pun..jgn heran....sbb ada je keturunan2 tu...takut plak nanti kendian hari korang kata..anak org lain...

.:fyzz:. said...

aku suka bb bila kai sepit tuh nmpak skema je jidah.so cute miut..by the way..jidah bila ko nak boh aku nyer blog lam list ko nih..aku majuk nih huhuhu

~aSHa~ said...

uhuksss....cik pijot fyz..apa link ko..jgn majuk..i lebiu tau

.:Iz-aNn (",):. said...

hurmmm...majuk lak dah...ko la...layan jelah pijot tu...heheh...ke pijot pung ngandung cam emie tu weii...hahaha...

~aSHa~ said...

aku harap begitu..amin...tuk pijot

*Miss Geli^ said...

kalu izan kena karang kat blog ni, baik letak gambo izan, laki izan, ngan anak izan jek..baru betol!!

baik ko karang sendiri..kang aku letak gambo aku kang, jadi plak blog aku..kankankna??

.:Iz-aNn (",):. said...

betul...betul...betul...bak kata ipin tu...hahaha...

En. Ajoi said...

ko potong je botak macam mat aqil .. hehe

~aSHa~ said...

ahahahaah ler ko ni..kang ko tak jadi buat menantu lak

.:Iz-aNn (",):. said...

playboi ar mat aqil ni...sana kata sayang...sini kata sayang...bis lyna camner...ishh...

ayang said...

biar jek.. pakaikan sepit ke, skaf ke, reben2 ke.. xpun ikat toncet pokok kelapa tu... sure bertambah2 comelll...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels