Wednesday, February 4, 2009

Teka Teki

smlm, mazri dpt souvenir dari IPK kuantan...cuba korang teka bape GB ni.....nampak cam biasa je kan thumb drive ni..takde la bentuk kapal terbang atau pen yg mcm 'akak' tu dpt..ehehehe ini biasa je...tapi...bak kata pegawai aku (si rahmah) ni kata...dgn aku2 leh masuk dlm THUMBDRIVE ni..ehehehe gelak kecil aku...cuba la teka..sape betul..aku bagi hadiah kepok ni...

35 comments:

sya's said...

8 gig tak bley masuk ko rasanya... ke 16 gig? mgkin damia bley ar kot... ehheheheh..

sya's said...

wei aku nak teka! 32 GB!!!
nak kepok.. tak kira.. tak kira.. hehehe

.:Iz-aNn (",):. said...

aku rasa...40 gig...baru leh masuk...ko tu nampak jek kurus...tapi beso tang tetek...hahaha...

sya's said...

erkkkk.. muat ke? hahhaahah... siot la...

~aSHa~ said...

erkkk alamak...

sya's said...

heheheh.. sila la poskan kepok yeee. alamat aku ko dah ada kan? hahahahahhaa

.:Iz-aNn (",):. said...

aku takmo kepok...sebab semalam anum dah kasi kepok lekor sira...hehehe...aku nak batik sutera dari ganu tu...

ayang said...

aku tau aku tau.. 32GB... nak kepok gak..

sya's said...

aku tak kisah kepok.. kepok keping yg blom goreng tu tau zidah.. jangan lupa.. tapi kalau nak bagi kepok lekor sekali pun apa salahnya... takkisah la kan.. dah nama adiah, terima seadanyalah.. hahahha

~aSHa~ said...

erk alamak seme org nampak ke...tak sepenuhnye ke aku hitam kan tu.oklah jawapan echa dan ayang betul..so dah tutup la teka teki ni..nanti byk tempat lak kena pos kepok..ehehehehehe...pemenangnye echa dan ayang...sekian

.:Iz-aNn (",):. said...

cehh...aku tak menang la tu...huh...32gig mana muat ko..tetek pun tak lepas weii...nipu ar pegawai ko tu..huh

~aSHa~ said...

oh ye sila tinggalkan alamat ye

~aSHa~ said...

maksud pegawai aku tu...itu dialog dia 'dgn aku2 leh masuk dlm thumbdrive ni' mean dia la..tetek dia sedang2 sahaja...ahahahaha

sya's said...

heheheeh... lenkali ko buatlah teka teki yg susah sket weiii... ni dah ler aku dok membelakangkan cahaya.. nampak sket la kan.. hahaahah.. walaupun camtu, aku nak tuntut adiah gak.. sbb takde syarat kan kat situ?? hahaahhhaha...

*Miss Geli^ said...

Ya Allah..terang2 tulis 32 gig. ape la ko ni gdah..nak wat teteki buat la sesusah skit.
contoh, sape perdana menteri yang pertama Guatamala ke,
negara apa yang populasi Orang Caucasien paling tinggi di donia yang fana ini ke

~aSHa~ said...

ye baiklah baiklah...sila tinggal alamat ye

sya's said...

hehehehheh.... zidah sbnarnya nak bersedekah sambil beramah mesra ngan kita... tu dia buat teka teki senang wei.... dia segan nak bagi aku kepok gitu jek..kang aku pelik plak
hehehhe..

~aSHa~ said...

itulah pasal...aku kan admire kat ko echa...egehehhehehe

.:Iz-aNn (",):. said...

gulpss...admire???bislah ko sya pas ni...jangan cari aku sudah...

sya's said...

gulps...admire??? heheheeheh... kalu admire tu, pos kepok tu banyak sket ar kan.. plus barang barang lain lagi ke... heheehhe

~aSHa~ said...

erk alamak..aku silap taip tu echa...aku admire kat laki ko ler....ehehehehee (mesti dia kata, kalo gitu tak payah pos apa2 la, kita pun tak payah kawan jugak)

ayang said...

jgn pos kt ecah sorang jek.. aku pon menang gak nih.... tp aku rasa sbb ngko admire kt laki dia, so yg ecah punya tu pon pos bg aku skali..

~aSHa~ said...

BAIKKKK

sya's said...

aku tak kisah... ko admire kat laki aku, lagi ar ko kena pos banyak banyak .. sbb nak mik ati aku sekali kan.. heheeheh

ayang said...

ehhh bole dpt payung emas la dak ecah nih... hehehehe...

~aSHa~ said...

erk alamak...kena pk balik ayat lain ni..eheheehhee...

En. Ajoi said...

32 GB..
perghh..
memang best ar..
nak cari ar sekor

~aSHa~ said...

maaf en ajoi...tawaran telah tamat....dah ada pemenang

sya's said...

pemenang memang dah ada.. tapi adiahnya tu bila nak sampai??? haahahhaaha.. pantun ni.. pantun..

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
~aSHa~ said...

kena balas ek pantun ni

pagi2 p kedai pak mat
dari tadi aku mintak alamat

Y@ZeD@ said...

akk bukan tanak teka, tp kang klu takat ko nak pos kopok jer, tk berbaloi.. kurang2 pos ler, otak2 ke, sata ke, sedappp skit kan kan kannn..!

~aSHa~ said...

aler akak ni..ckp je la nak..sy leh tlg belikan..no hal nye..tapi takut sampai sane basi je..tu yg tak best..nanti kata, sy pos brg basi lak...eheehe tapi kalo akk balik m'sia...sy banje yg paling best sekali..

sya's said...

wei.. camner ngan aku?
aku nyer request tak dilayan ke??? ada pos tuk sata ngan otak otak sekali ke??? sius neh... ada frozen ke tu?? camner

fyzz said...

zidah ..zidah ko tak bace ke blog aku..ops fp aku je..kisah sedih aku tuhh..huhuhuh..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels