Monday, March 2, 2009

dari pagi hingga malam


JOM JALAN²













kalo ke bando kuantan, mesti singgah tgk rumah ni...bila la nak dpt CF dgn cite..tahun ni..mimpi ngeri akan bermula la...ehehehe











'mama, cantik tak bb bergaya mcm ni' 'cantik syg, pakai apa² pun cantik, tak pakai apa² pun tetap cantik sayang'










'sori danish syg, tak dpt masuk kat kedai mickey mouse..bergambo kat luar bleh?, takde bajet nak masuk sini..next time yg syg'












'satu tuk bb, satu tuk abg danish' 'tq abg danish'












lunch time...kami try makan kt sini...1st time ni...seme pelayan, seme nye speaking..huhh...rasa mcm kat dublin plak...ehehehehehehe













'bb nak mkn apa sayang'



















'ntah la abg danish, apa yg ada'

















'papa makan dulu la ek....'
(segan la nak bergambo2 kat sini, ehehe takut org kata jakun lak masuk restoran ni kang...so gambo makanan masa tiba, tidak disnap okeh...)












'masa tuk tournament plak'
ini la keje dia every week....kalo tak balik kg...pg main bowling...ada team sendiri dah...sekali join rm60...uhuksss...kalo dpt 1-3 dpt la hadiah duit skit...aritu ada lah sekali dpt....masa pg time ni tak dpt plak...dpt hamper jerk....time ni hUBby dpt no. 4 dari markah keseluruhan...mmm
aku lak sempat la main satu game...dpt la 124 mata...uhuksss....kasut bowling pun dah merekah2...sbb lama tak guna...berpantang setahun kan...ihiksss...









ni la kawan bb..sib baik ada sorang 'kakak' ni tlg layan bb...so tiap kali ikut papa dia...tiap kali jumpa kakak ni...babah dia pun main game...ramai wei main...meke book seme lane tau...satu lane 4 org...ermmm








ni hamper nye...kul 8 baru habis seme game...so time nak balik dah....babai...










gambo masa balik dah takde la..singgah makan di cerating...lepas balik makan...mandi2...masa mereka bertiga mandi²an..ingat nak join sama...dah masuk dah ni bilik air..kiranya nak mandi secara jemaah la ni...tapi bila teringat ada kata² salah sorang bini kawan bowling hUBby ni terus tak jadi..kata2 dia mcm ni 'awk preknen lagi ke' 'erk nak jawab ke tak....' dah 2 kali ni org tego..malu beb...perut buncit wei..mcm 5 bulan preknen..sius...nanti kelapangan aku snap gambo perut skrg ni....bapak la malunye..aku rasa aku makan n pulun byk2 makanan tu tak lepas ke mana pun..ke perut jerk...tak pg ke lengan2, ke peha, ke buntut2...huhhh kekal di perut je...ni kena senamaan secara serius lagi ni..tak leh main2 dah....uwaaaaaaaaaaaaa......kalo tak leh mandi secara jemaah kan....

sekian cerita aku kali ni......

9 comments:

*Miss Geli^ said...

ko preknen? hehheheheh

~aSHa~ said...

wei wei...mcm preknen ye bukan preknen...tlg jgn malukan aku lagi beb...ahahahahaha....malu siut....kalo betul2 preknen takpe la..ini idak

..nOj.. said...

preknen? eheheheh

*Miss Geli^ said...

mesti peknen tol ni..ala, malu watpe...kehkehkeh

~aSHa~ said...

ko ke aku wei nogha..

.:Iz-aNn (",):. said...

aler,..aku lagiiii buncit dari ko...selamba jek mandi berjemaah ngan somi...hahaha...

.:Iz-aNn (",):. said...
This comment has been removed by the author.
.:are_race:. said...

haha..dak buncit...dak buncit..hehehe

.:fyzz:. said...

ish aku dh mengomen mcm2 itu hari..ghupernya tak appear pun huh amarah tui nih...Ala bio la muncit..dh ada ‘isi’ ok la tuh… kan kan..eh syoik nya full of xtvt itu hari yer..xtvt malam hari pas anak2 tido tak de ke heheheh

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels