Tuesday, March 10, 2009

entry khas tuk PIJOT



kenapa ek aku khaskan entry tuk pijot..mesti korang tertanya2 kan....sbb nye saje nak tjk kat dia..betapa seronok nye melihat anak2 bermain....kesian tau anak2 main sorang2...takde teman..so kepada pijot....cari2kan la teman tu pia ye...sian kat dia...ko tgk aku hari2 hepi tgk meke berdua bermain...walau si abg byk mengusik si adik...tapi itu perkara biasa rasanya dalam mana2 adik beradik..kalo tak mengusik kang..sunyi lak alam rumah tu...skrg bila bb dah pandai bermain dgn abg danish...aku semakin bahagia...dulu...bb kecik lagi...tak reti lagi nak main2 ni....skrg kan sdg membesar....peace to all..oh ye..gambo ni pun khas tuk sape2 yg tidak bercdg menambah anak ye...

17 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

aku dah cadang...tunggu masa nak keluar lagi sorang ni...doakan semenya selamat ye...hehehe

~aSHa~ said...

so itu semua org tau..nak sorok mana lagi kan...peyut dah memboyot..ehehehee..satu dunia tau.....so gambo ni mmg bukan tuk ko...ehehehe

.:fyzz:. said...

baru sudah makan ...pagi merangkap tengahari dn petang...(makn malm balik satgi kui 6.30 ptg...bingit la wey...bising tui lagu blog ko nih..plis slow kan skit leh..tdi masa mkn aku br ckp kt kak harni (kwn pejabat la) 'fiza harap sangt dpt baby baru' ...so korang doa2kan la aku dpt Syahmin Amar bin Shuhaiful anuar yer..kalau dpt Syasya Amira pun tak apa..tak kisah..yg penting selamat..alo best nya tgk ko jidah..dh sepasang dh..so bila nk tambah sorang lagi...alang2 cukup kan 4 orang..

~aSHa~ said...

sepasang dah la wei..tak terpk lagi nak tambah lebih2 ni...aku bikin ko takmo lagi...sbb tu aku buat entry ni khas tuk ko..sbb ko kata tgu pia umur 5 thn..so maap la ye....

.:Iz-aNn (",):. said...

ko ni sha...aku tau pjot tu...dia bukan takmo...tapi lum ada rezeki...mudahan ada rezeki tuk pijot...chaiyok...chaiyok...hehehe...

.:fyzz:. said...

aku nak la jidah..maksud aku..aku peknen this year..then kuarnya baby next year..time tuh pia dh 5 thn..dh sekolah tadika..cam tuh la my plan...aku ingt nak tiga orang anak..jika mndpt rezeki dari Allah swt..AMIN

Cik Puan Mimi said...

memang beskan jidah bila dah ada anak. sepasang lak tu.. dah tak kisah samada nak tambah lagi atau nak stop.. tapi takkan dua orang jer kan.. kuragn2 lagi kena la tambah 1-2 lagi.. baru ler lengkap selengkapnya..

memang best tengok dua beradik ni main sama2, peluk sama2, makan sama2, tapi bila tang gaduh tu yang tak sanggup tengok.. hehehehe

akak tengok berusaha untuk yang ke3 ni.. doakan yek

.:fyzz:. said...

korang doakan aku tau...

~aSHa~ said...

aku doakan semua ye...tuk kak mimi, tuk pijot...tuk mak buyung yg bakal dpt 2nd tu, aku doakan selamat ye..

.:Iz-aNn (",):. said...

mekasih²...

..nOj.. said...

pastu doakan ktorg murah rejeki la plak ek... dh murah rejeki br leh pk tambah anak :(

~aSHa~ said...

baiklah doa tuk semua sekali termasuk family aku terutama...ehehhee

LissaMayel said...

wah..gempaq..gempaq...siap der lagu..jelesnyer budak baru nak belajar nih...huhuhu

~aSHa~ said...

toceh toceh....ehehehehe nak buat gak ke...

.:Iz-aNn (",):. said...

gempak per zah...memekak jek...tu aku tak pernah bukak speaker kat opis ni...persediaan nak lawati blog kengkawan yg dok buh lagu bagai...memekak tau...hahaha

~aSHa~ said...

jeles ler tu

umi airol.. said...

ermm, doakan aku jugak..harap2 segala dugaan ketika pregnant kali ni dapat aku tempuhi dengan tenang n sabar..aku tak kisah dapat bebi boy or gal..janji semuanya selamat n sihat..amin...tapi kalau dapat gal..heheh, sepasang lah aku..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels