Tuesday, March 17, 2009

weekend yg sudah....

gambo2 di bawah adalah berkisah kehidupan kami pada weekend yg lepas2, kami pulang ke kampung halaman di pahang....jumpa atuk n nenek....atuk n nenek every week tepon, tanya mana cucu meke tak sampai2 ke kg ni.....mende ini bersambungan dgn gambo aku dgn cousin tu....maafi diriku..aku tidak pandai nak mengarang ni....kalo terpaksa mcm exam SPM dulu...aku gagah kan walau dpt A2, aku bangga la jugak...sbb kira ok la tu kan....tapi itu kerana terpaksa....
ni atas permintaan ibu izan nak tgk bb...dia kata..mana gambo anak2 kan....ni dia...berpeluh2...so kami rehat dlm umah....
bb dgn uncle dia...

anak sepupu aku yg cute bagi aku..mak dia cantik sgt..tapi takde plak aku snap gambo dia...


my lovely hero

tak padan ke kecik..nak gak naik kuda abg danish, siap berebut2 lak tu...ni atuk yg belikan tuk abg danish..

cari aku dimana (gambo ni takde kena mengena dgn weekend yg lepas, tapi nak suh korang teka mana aku)
rahmah dan jelita....
eheheheeheh saje letak gambo ni....actly takde kena mengena dgn tajuk....tapi gambo masih panas lagi...diambil oleh jurugambar kami...

15 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

seius...aku tak paham pengceritaan dengan tajuk yang diberi itu...

~aSHa~ said...

aku edit semula la

*Miss Geli^ said...

eh, bb tu dah 3 tahun ke? beso gayanya..ko lahir lahir je bagi makan nasik ke hape?

sya's said...

aku nampak dah ko walaupun tak cari... yg melentok tu ar... lagipun cari jek baju yg sama ngan gambo kat bawah tu....

Cik Puan Mimi said...

sah2 gambar kau tu pakai tudung kuning sebelah dengan kawan kau baju pink pastu dikelilingi oleh para bapak2 kan. hehehe

asha, kau dulu dapat A2 ek? cikgu tu salah tanda paper kau tu.. :)

.:Iz-aNn (",):. said...

kak mimie...rasanya cekgu dia bagi markah kesian tu...tak cayalah BM dapat A2...lainlah saya ni, sah2 BM ngan SAstera A1 tau...hahaha...

..nOj.. said...

yela... mmg dh sohih dh gambo ko tudung kuning tu ngan kwn ko tudung pink (ade ape2 ke ni cam xleh berpisah je)

nota : nk kna btau gak ke BM ngan BI aku A1... heheh ade gak org memaki hamun aku ni kang

~aSHa~ said...

cik geli, anak aku tu eksen mcm org besar..tapi takut jalan..dia tu kecik je wei...muka serius dgn org tak kenal..

cik syaz...ko suka teka2 ek..tapi yg ni takde hadiah.ye...betul tu..

cik puan mimi.... cekgu tu agaknye nak letak A2 kat kawan lain...masa dia nak tulis markah tu, sy senyap2 tuko paper...dan letak paper sy

~aSHa~ said...

izan percayalah..kalo ada soklan ABCD aku mmg terror..aku rasa itu full mark kot...yg membantu karangan...

nojah..mmg kami ada apa2 ni...eheheheh pasangan sejoli ni

*Miss Geli^ said...

aku dapat MATH, SAINS, KIMIA, A1 tau..kau ado? Nan ado katanya!

kekwat kah akak?

~aSHa~ said...

dah amik sains, kimia plak...dulu mana ada open paper mcm skerg...leh amik sains, kimia serentak..cis penipu tul....uhuksssssssss

.:Iz-aNn (",):. said...

nampak sangat nora nipu...nipu tak bertempat...huh

Zimah's Depart said...

comel baby tu..bleh wat menantu nih..hehe..

ayang said...

aduii.. makin beso makin cun r bb tuu... coppp boley??

~aSHa~ said...

kpd zimah n ayang... no hal copp copp ni... tak kisah, janji, menabugn la dari sekarang ye,....ehehehe tapi nak pelik skit ni..pesal yg gambo2 ni aku rasa kurang menarik korang kata makin cun...sbb aku tgk berpeluh2 dia...ermmm time aku letak gambo cun...tak plak...ehehehe...ke mata aku yg kerro ni....

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels