Posts

Showing posts from April, 2009

Seminar Setiausaha 2009

kawan², izan kata...buat la entry tuk pg kursus..at least korang tahu aku pg mana..actly malas nak bgtau sgt..takut punya la excited...terjadi benda tak elok plak...minta dijauhkan la...amin...so aku cite serba ringkas la...sbb aku bukan penulis yg bagus neh....

aku akan hadiri seminar spt berikut:

seminar Setiausaha 2009 Tarikh : 25 - 27 April 2009 Tempat : Hotel Grand Seasons,Kuala Lumpur
aku pg dgn nojah tau...cadangan awal nak melawat kawan2 di putrajaya, bawak buah tangan spt ikan, keropok lekor, budu, petai, paku pakis, pucuk paku, jantung pisang khas tuk izan....tapi bila kami kata nak dtg sane..sorang pun tak leh nak terima kehadiran kami sbb dah ada komitment mende lain awal2 lagi...so tak pe la..apa yg kami dah petik tu, tangkap ikan fresh dari laut tu...kami bawak je la ke hotel tu...rasa2nya hotel tu izinkan ke tak...ehehehehe...kalo lapo malam2....makan je la ulam2an tu kan....ok la kawan2..kami ni dari kampung...mcm terasa jakun plak nak pg sane ni..uhukssss...sbb tu org sane…

Hotel Bajet @ 4 hari 3 mlm

Image
i've taken a long time to write again...y ek? i have no answer...maybe bz kot...dgn koir (ops bz sgt ke), dgn itu ini......tapi mmg pasal keje ar....bukan SOMBONG ye puan izan...uhukssss....tidak berkesempatan wei....aku kan berimpian nak jadi pekerja cemerlang, gemilang dan membilang...ahahahahaa....siapa yg takmo kan....bohong la kalo org takde keinginan untuk memiliki title itu...BOHONG!
so...ni bukan nak cite pasal bohong, atau pekerja cemerlang atau kebizian aku yg ntah apa² tu..tapi nak cite pasal 'Hotel Bajet' yg aku janjikan itu...apa ek hotel bajet tu..actly aku pangey hospital yg just KELAS 3 tu adalah otel bajet...takde kelas 1 @ 2..terus 3 tau....bajet tak bajet...free la kan..sbb hospital gomen..so nak bersyukur ke tak ni..atau teruskan umpatan....tapi kena ar bersyukur dulu gak kan..sbb free....then aku tak terima ar layanan buruk².....cumaaa.......ada cuma tu tau...uhukssss....sian ar my bb...dah la dilahirkan di 'hotel bajet'....itu je la yg ada disi…

Senamrobik & Poco²

Image
Last week aku bz sgt kan...konon²nye la....sbb salah satunya....aku ada kursus selama 3 hari...kursus senamrobik n poco²....seronok nye la kursus ni....sekarang ni pun aku masih rindu kat kursus ni..apa yg seronok ek? seronoknye bagi aku...sbb dari pagi hingga ke kul 7 ptg....bersenam je la...bersenam + poco²....so tired..so nice...dah la masa mula² kursus tu aku demam...tapi oleh kerana kursus tu..ku gagahkan jua....dan ku telan panadol secara berkala (sblm ni malas nak telan ubat, tak suka ar 'dadah²' ni dlm badan)...alhamdullilah aku sihat walafiat..malah aku agak la..aku la kot atr paling semangat dlm kursus ni..ehehehe perasan tul..aku rasa seme bersemangat..malah takde sorang pun segan silu bila diminta tunjukkan step poco² di atas stage....for ur infomation...kami 'study' 7 step poco², masa kursus tu ingat la step² berikut...skrg? step pertama dgn step ke-6 + ke-7 je ingat kot...ahahahahaha....kursus ni dikendalikan oleh org yg bertauliah ek......bukan sebarang…