Thursday, May 28, 2009

im urs - jason mazri...

I'm Yours"

Well you've done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
and now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
Nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon its again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love
Listen to the music of the moment, maybe sing with me, I love peaceful melody
It's our God-forsaken right to be loved love loved love love

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Do you want to, come on, scootch over closer dear
And I will nibble your ear

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and I laughed
I guess what I'll be saying is there ain't no better reason
To rid yourself of vanity and just go with the seasons
It's what we aim to do
Our name is our virtue

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love, love, love
so please don't please don't please don't.
There's no need to complicate
'cause our time is short
This oh this oh this is our fate I'm yours

Oh I'm yours

I won't hesitate no more
Oh no more no more no more
It's our God-forsaken right to be loved, I'm sure
Theres no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

No I won't hesitate no more, no more
This cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours, I'm yours

Impian ku

aku up lagu ni....actly malas lagi nak update yg lain2

http://www.youtube.com/watch?v=qa8ScOFKgos

korang dgr la lagu ni..best wei

Impianku Terengganu —

Terengganu, Negeriku Tanah berdaulat penuh semangat Semua impian lama kusimpan Pasti ku jadikan ia kenyataan
Akan ku melangkah dengan semangat kental di hati Akan ku mengalah tunaikan janji yang terpatri Terengganu maju
Impianku…
Impian ini…(Chorus)Bukan fantasi ia realiti berkat Ilahi Kusahut cabaran gapai kejayaan bukti kemampuan Genggam harapan Tiada halangan pahat sejarah yang cemerlang Hanya peluang bina tamadun yang gemilang
Terengganu maju impianku 2x
(Ulang Chorus)

aler takleh donlod lak...sape ada idea mcmana nak masuk lagu dari realone kat sini

Tuesday, May 26, 2009

Hadiah ari 'mama'


ni la hadiah dari MDM1...tq ek danish syg....tak sangka cekgu2 dia ajar buat hadiah tuk ibu @ mama....thanx ar byk2 cekgu ye.....walau hadiah tu ni je...tapi aku sgt berbangga sbb pertama kali mendapat hadiah dari MDM1...

aku tahu hari ibu dah lama berlalu...eheheh biasa ar aku...yglapuk tu upgred kan..kasi up skit...nti gambo semasa berkursus di KL nyusul kendian...eheheh esok lusa bos 'keluar kawasan'

Tuesday, May 19, 2009

Tag wajib dari Izan <---telah jawab ek

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy? ✿2 orang ( one boy and one girl)

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak? bila ek...ehehehe takde perancangan terdekat...maybe 10 thn lagi atau tak dah....

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam? ✿ Muqri Danish [Muqri (ahli ibadat) + danish (bijak) = Ahli Ibadat yang bijak] ✿Maisarah Damia [Maisarah(Kekayaan,Harta) + Damia (Berkat) = Harta yang berkat] ehehehehehheh


4. Siapakah yang memberikan nama anak anda? ✿ kedua tu kami bagi

5. Darimana tercetus idea memberikan nama anak anda? ✿ Dari buku pilihan nama-nama islam…

6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri? ✿ ini SEKIRANYE ye..bukan confirm ok.... Muqri Darwish, maksud yg sama dgn tadi, girl lak Marrissa Damia

7. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy? ✿ sama la mcm izan tu...ok la tu kot 2 je...takde lagi keinginan..kalo ada ingin tu...jauh dlm hati...mau mau..tapi biar ar dulu....yg penting KUALITI bukan kuantiti...

8. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda? ✿ beza 2 tahun jerk

9. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer? ✿ kalu diizinkan nak girl plak…senang jaga (tapi dah beso susah lak jaga) uhuksssss

10. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda? ✿ persamaannya...bin @ binti yg sama..ehehe.... ✿ mama n papa sama...ermmm ✿ manja nye sama...kedua² manja ngada² dgn aku ✿ kedua² suka joget...(sah tiru aku ni -->dr zmn sek hgga itm penari kebudayaan kan)


11. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.




12. aku tag ---> nojah, echa, amy, pijot, midot, nogha, ayang, eijan, kak mimi, arejoihakim, azah

Sunday, May 17, 2009

tag by izan,nojah, dan lain²

1. Siapa nama pasangan anda?
nama penuh ke? takyah penuh la ek....MM

2.Berapa umur pasangan anda?
32 thn..tua 4 thn dari aku...(i like it)

3. Apa yang paling digemari oleh pasangan anda?
main bowling,futsal,bola sepak, tgk bola, makan bola...uhukssss..

4..Apakah karektor pasangan anda?
sgt mengayat....ahahahaha....pandai buat lawak...

5. Makanan kegemaran pasangan anda?
masakan mak dia...walau mak dia masak cara mcmana pun, mak dia gak paling best....uhukssss...(walau aku cuba mengupgredkan masakan tu.....mak dia gak the 1st.)

6. Macam mana pasangan anda tidur?
uish...kena cite gak ke..ermm cara tido yg romantik...

7. Apakah perkataan pertama dia katakan bila pertama kali berjumpa ngan anda?
"cik org mana" aku jwb,"sy org pahang", dia plak jawab,"eh sama la kita, sy org jerantut"
(cis tertipu tipah...ehehehehe....last2 satu bahagian...ahahaha dia kata..masa nampak aku masuk opis tu..dia kata mcm ada 'chemistry' plak...rasanye dia tak pernah ucap kot perkataan ini kat org lain)

8. Apakah yang membuat anda suka ngan pasangan anda?
dia suka memujuk aku...walau berjuta kali aku merajuk (aku kan kaki merajuk, takkenal lagi ke....sib baik dia je layan aku)

9. Saper yang anda tag?
ermm sape lagi tak kena....ermm kak yatie?

Akhir kata, ucapan untuk Suami saya,
ermmm semoga rumah tangga kita kekal hingga ke syurga...amin...

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels