Tuesday, May 19, 2009

Tag wajib dari Izan <---telah jawab ek

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy? ✿2 orang ( one boy and one girl)

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak? bila ek...ehehehe takde perancangan terdekat...maybe 10 thn lagi atau tak dah....

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam? ✿ Muqri Danish [Muqri (ahli ibadat) + danish (bijak) = Ahli Ibadat yang bijak] ✿Maisarah Damia [Maisarah(Kekayaan,Harta) + Damia (Berkat) = Harta yang berkat] ehehehehehheh


4. Siapakah yang memberikan nama anak anda? ✿ kedua tu kami bagi

5. Darimana tercetus idea memberikan nama anak anda? ✿ Dari buku pilihan nama-nama islam…

6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri? ✿ ini SEKIRANYE ye..bukan confirm ok.... Muqri Darwish, maksud yg sama dgn tadi, girl lak Marrissa Damia

7. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy? ✿ sama la mcm izan tu...ok la tu kot 2 je...takde lagi keinginan..kalo ada ingin tu...jauh dlm hati...mau mau..tapi biar ar dulu....yg penting KUALITI bukan kuantiti...

8. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda? ✿ beza 2 tahun jerk

9. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer? ✿ kalu diizinkan nak girl plak…senang jaga (tapi dah beso susah lak jaga) uhuksssss

10. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda? ✿ persamaannya...bin @ binti yg sama..ehehe.... ✿ mama n papa sama...ermmm ✿ manja nye sama...kedua² manja ngada² dgn aku ✿ kedua² suka joget...(sah tiru aku ni -->dr zmn sek hgga itm penari kebudayaan kan)


11. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.




12. aku tag ---> nojah, echa, amy, pijot, midot, nogha, ayang, eijan, kak mimi, arejoihakim, azah

2 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

bagus2...memang menurut perintah tul...

.:fyzz:. said...

jidah..aku baru sedar hg tag aku..insyallah aku wat skrang nih yer...hmmm susahgak nak jawab soklan tag nih..:

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels