Wednesday, June 17, 2009

CAPAM

COMMONWEALTH ASSIOCIATION FOR PUBLIC ADMINISTRATION AND MANAGEMENT

hi guys....this week n coming week...aku sdikit bz...dgn persediaan dan perjalanan CAPAM...so atr agenda aku nak buat kat blog ni adalah contest...tapi tak smpt la...hadiah tu siap di sponsor lagi...ermm kiranye contest aku tu..just keluar idea sendiri tapi hadiah di sponsor...last nite ingat nak buat kat umah..spt i janji dgn sponsor tu...tapi my mdm1..nak tgk cd la plak...dvd kat umah tu rosak..tu yg terpaksa la tgk kat laptop..by hook or by crook..aku layan la desperate housewife...aku pun dah jadi desperate ....ahaaksssssssssss....tapi masa tgk tv pun dah ngantuk2......jap tgk jap tido jap tgk jap tido...apa yg penting...TIDO..ehehehehe..mlm sblm tu tido kul 3...cerah mata sbb minum air apa tu..ehehe rahsia....kalo mau rahsia berjaga mlm ni (bagi yg study pjj tu leh amalkan) leh ar tanya secara private kat aku ek...ok babai...byk nak upload...ttg kursus, ttg pg mayang sari....best sgt....tapi tgu time sesuai la....kalo rasa releks baru menjadi..kalo tergesa2...tak best la nak publish....

4 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

ko lambat...aku cari orang lain la jayakan misi...aku takmo kawan ngan orang yang sibuk...hahaha

umi airol.. said...

izan memang tak sudi berkawan ngan orang sibuk..aku terus dier pulaukan..teruk betul izan ni...sengal tul...aku faham keadaan zidah...pekerja yang cemerlang

~aSHa~ said...

amin...aku sayang la ko emie....ehehehe terus syg tu...sbb ko ckp pekerja cemerlang kan...moga mulut ibu preknen ni masin...leh ar aku dpt anugerah tu this year...dpt thn depan la kan...ehehe ada hati tu nak cemerlang...ye la wei...mesti seme org ada impian tu...aku ni mmg kengkadang je free...ikut musim..ikut hari..time hari free..free sgt2...time bz tu...pandang muka org pun mcm singa dah...uhukssss...amy, doa byk2 lagi ye..ko tu preknen...mudah skit diperkenankan...amin......

Lissa, Azah, Ct, Angah, Kak Chaq said...

wah..aku suka...aku suka bila buka page ko ni lagu peberet aku..i'm urs..hhuhu..nak..nak juga..tapi mcm mana coz aku buta it skit....

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels