Thursday, June 4, 2009

Hadiah hari ibu


hadiah hari ibu kepada anaknye.....ehehe maknanya hadiah ni dari my hUBby kerana pengorbanan aku menjadi ibu kepada anaknya...tq..i like it..hadiah ni pilih sendiri tau..
ori tau..nanti sesape nak pinjam card ni amik ar...dipersilakan...aku pun tak larat nak menten purchase rm500 in 2 years...ehehe bukannye selalu pg pun..ini pun 5 thn baru sekali dua....card ni dpt free kalo purchase rm100 ke atas..so membership free ar...

14 comments:

.:iZ-AnN (",):. said...

aku takmo pinjam...sebab aku bukan pengguna tegar CR ni...tapi aku suka brand Forest Timber...hehehe

~aSHa~ said...

ye le sombong..uhuksss...siapa la aku

.:fyzz:. said...

zidah..bagi kat aku pinjam zidah.(wey saipa aku beli handbag CR...RM170++ tak dpat pun kad nih..sius nih aku tak nipu...saipa yer..so ko bagi la kat aku jidah..nnti aku bgi ko balik heheh..pepun sweet la purse tuh..hapi mak day...

..nOj.. said...

lawo wallet tu... sesuai la ngan imej ko tuh... carlo rino pn bukan pilihan ku... aku pakai beg paso mlm je... kdg2 bli bundle...

~aSHa~ said...

hilang plak ayat majuk aku tadi......
ha ulang taip...aku delete ar entry ni leps ada entry baru...tak suka ar..entah ar..siott jerk

~aSHa~ said...

lagi satu.....pijot..aku pos ke hang ek..sbb aku tak guna dah pung..maybe tgu dompet rosak mcm biasa ar...mazri belikan ni sbb dompet aku zip rosak...sian dia tgk aku terkial2..nak tutup zip tu

*Miss Geli^ said...
This comment has been removed by the author.
*Miss Geli^ said...

aku nyer wllet pun baru je koyak. bila la nak dapat wallet baru ni...Carlo rino? mimpi la aku ..hahhaa...

aku tak leh beli carlo rino..aku lasak..kena beli wallet murah murah..tapi beli banyak kali..

~aSHa~ said...

aku pun dlm mimpi la pakai vios...uhukssss....nak tgu kawan ajak naik...tinggal harapan je la

*Miss Geli^ said...

tah le..bila la ayang ni nak ajak naik vios dia ni...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lawo purse tu.. CR pun antara brand yang akak minat jugak.

~aSHa~ said...

sib baik ada teman...ehehehe...

.:iZ-AnN (",):. said...

ayang....aku nak naik vios gak...

.:fyzz:. said...

zidah.ok zidah..deal hg post kat aku taw...alamat tak berubah still dok kat aloq setaq..jangan loqlaq..:)

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels