Tuesday, June 9, 2009

Kursus-kursus

salam uols...byk tul entry tertunda ni...ehehe (mcm la ada org berminat nak baca..uhukss..izan je)...aku tak leh nak update dlm keadaan yg sedikit bz..bukan bz mana pun...tp kalo ada keje pun...aku mcm tak selesa nak update..mcm tergesa2...so tonite...baby dh tido (dia demam), danish tgk katon dia ar...td puas tgk upin n ipin...skrg tgk mende ntah kat 613 tu...lantak la..janji abg danish diam..leh mama concentrate kat sini skit...ermmmm

aku dah byk berkursus this year..kiranya..mcm tak perlu lagi dah pg kursus...tapi mengikut bajet...aku kena attend lagi...sbb aku bagi nama secara sukarela tuk kursus JURULATIH...ermm kusus apa ek? kita tgu...

lets talk about kursus yg aku hadiri lepas2 ni...(yg dimasukkan dlm LNPT 2009)

1) Senamrobik n Poco² - 3 hari
---> yg ni tak pyh cite la ek...sbb aku dah buat entry khas satu ketika dahulu....


2) Bengkel Kemahiran Keibubapaan (TASKA) - 1 hari

---> bengkel ni dikendalikan oleh Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu...best la bengkel ni...sbb dia mengajar ibubapa lagu2 yg biasa dinyanyi ditaska..dan boleh menyanyi bersama anak² di rumah...
(yg ni xde gambo ek)

3) seminar setiausaha - 3 hari
---->aku pg dgn nojah aritu, nojah yg forward brochure tu..cadang mcm nak pg secara 'jemaah' yg besar...tapi para ahli jemaah lain tak dpt nak hadir...uhuksss...sedih gak ar....best ke cik jah kusus ni? ok la kan...sbb salih yaacob n dato' fadilah kamsah ada...kalo meke takde...terus aku bg markah 2% je....sbbnye...seminar anjuran UKM ni, ramai org UKM...dan hadiah plak di separatekan..hadiah tuk bukan UKM dgn hadiah staff UKM...ceh...tak menarik tul

---> spt nojah telah cite...kami hanya sempat terjah di jalan TAR, sogo, danau kota...ada aku tertinggal? takde kan jah? so sempat la jmpa nogha n husband dia...jenuh gak nak pusing kat uptown tu..hingga nak tutup mata la spt cik jah ckp kat blog dia....then jumpa kawan nojah...borak2...ok la kawan dia...mcm2 cite meke ni....dari zaman sekolah punye cite hingga pasal MLM...ehehe dia takut cik jah nak jumpa dia pasal MLM je...
---> ke3...masa kat sane..bos aku belanja aku makan kat ITALIAN restoran, hadiah tuk PA ok....ye ke nama mcm tu...mcm pelik je..tapi italian la...tq bos...then...bos lama aku masa keje private ..belanja kemeja dr butik robinsons di d' garden....tq bos (nojah jual mahal bila dia nak banje)...huhh dah la dpt title dato' tak cite, selamba je aku pangey YB..rupanye dato'..wife dia pun tak cite, dah la selalu sms, mmg low profile tul meke ni...aku tahu pun, sbb mazri yg cite..dia terbaca kat sinar harian di pahang...then aku reconfirm dgn wife dia...kak zie..eh silap datin zie (izan ingat tak dia lagi)...dia kata dah lama dpt..last year....chait....camne aku xtahu ni...seme2 cite ni hUBby i tahu tau...jgn pk lain tau...my hUBby baca blog aku ni jugak blog korang....ehehehe...so takde kes...laki aku xtahu...walau ada cite satu tu dia tahu selepas kejadian ..at last dia tahu....dari mulut aku sdri k....

ok continue kursus ke4 plak...beberapa hari selepas kursus di KL tu...



(gambo menyusul pagi esok, yakni arini ar...kat thumb drive xde plak)

9 comments:

.:iZ-AnN (",):. said...

aku naik hairan la...asal masuk jek blog ko, mesti dok jaja nama aku...aneh...aku kenal ke seme² kawan ko tu...iskk...

~aSHa~ said...

bukan ko pasangan lesi aku paling lama ke? ehehehehehe...so seme cite dalaman aku ko byk tau ni....

aLoNg@Na said...

danish totally botol dh skang,lnsung xmau susu bdn..dia memg kuat nyusu..ko mkin slim je skang..cmner nk control mkn ek?aku mkin debab dh ni ha...risauuuu

~aSHa~ said...

eheheh tapi aku ni perut buncit wei...kalo makan, tang perut yg ketara...aku berpoco2 la wei, bersauna kat umah....then pakai girdle..tapi malas gak bergirdle2 ni.yg ptg masa berpantang tu la kena jaga betul2...

.:fyzz:. said...

sape kata ..izan sorang yg suka baca blog ko.aku pun suka gak la..aku suka terjah semua blog kengkawan tau..aku baca+tgk gambar(bukan tngk gambo je..) ish2 bestnya banyak tui kusus yg ko attend..aku sius nih..last year aku tak attend satu course pun...

~aSHa~ said...

eheheeh tapi ko jarang komen..sbb tu aku tak tahu ko terjah di sini..aku pun terjah gak wei...

..nOj.. said...

ha dh ade pn gambo... td pepagi lg ai dh masuk xde gambo ai mls komen.... yg poco2 tu mane 1 gambo ko... xde ciri2 ko pun

~aSHa~ said...

yg baju merah, seluar hitam, tudung hitam...yg cantik2 tu aku la..yg tengah2 tu..aku jadi ketua konon2 la masa group ni...masa step lain org lain plak jadi ketua...

.:fyzz:. said...

i hate poco pocong..i hate becoz, becoz..hmmmm ekceli ..i dunt know how to poco2...aku poco2 tapi jadi break dance..huhuhu

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels