Tuesday, June 30, 2009

tanpa tajuk....

(siapa xleh komen, leh bukak melalui mozilla....sekian tima kaceh)

hi frens...gedik je kan..speaking sane sini...org sini kata....'kita dah dibadi CAPAM', semuanye speaking ala2 omputih kengkonon nye la...ehehehe...nanti aku tjk lagi gambo2 make over yg telah aku buat....kalo korang nak tahu..aku dah digeler 'flower girl' oleh kawan2 opis yg nampak apa yg sdg aku buat time CAPAM tu...ye la sibuk nak ubah bunga sane sini..sampai dlm toilet lelaki aku masuk je...pewangi2...abis aku letak atas pum tu....ku panjat2 aje....CAPAM punye pasal kan.....mmg kami dilanda CAPAM tul....

ok ni bab susu....ehhehee aku nak geli hati pun ada bila tgk tin susu kedua2 ni...bukan apa...danish la...dia yg padankan sendiri....ini danish punye, ni baby punye....dia maksudkan gambo di depan tin tu....satu tu kan gambo bear beso, dan satu lagi gambo bear girl kot...yg kecik lagi..tu khas tu baby la....ehehe bila tgk tin susu ni..mesti punye aku teringat dia ckp mcm tu....ni danish punye...ni baby punye....

ha ni cite bab lain plak wei....insyaAllah aku sdg menjalankan bizness kecil2an kat sini..sauna...ramai duk sibuk suh aku buat..aku beli n aku buat je la kan.....ni adalah model dan perasmi pertama ye....hensem tak model saya...tapi model ni pemalu la.....(dia bukan tido tau..tapi malu konon2nye)

gambo ni khas tuk ejan...ejan..sori la tak hantar2 gambo baby pakai baby tight keluaran blog ko...byk lagi yg lain...eh tak la byk sgt..tapi ada lagi 2 jenis kan..so amik je la ni dulu....letak kat blog hang tau....




8 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

wahh...masyuk la ko pasni ek...

~aSHa~ said...

ye la tu....tapi pe pe pung....AMIN semoga kata2 ko tu betul la...aler kecil2an je izan..bukan promote satu bandar..takat org sini n org berkusus je...so tak la target tinggi..lepas banje korang makan kepok lekor n sata kalo mai sini

.:Iz-AnN (",):. said...

ok per wei...memula kecilan...sok2 besaran...hurmm...ko kan otak bisnes...

aLoNg@Na said...

tahniah zidah..bznez kecik mula2 beserla kn..mmg otak bznz ko ni,klu minat mmg mjadi punyer..
nti singgah kemamang leh la berkepok jp dlm benda alah tu..
ni ngh dok tggu bla la susu danish alg tu nk turun harganya...huhu

~aSHa~ said...

tq....harap2 menjadi la....ha meh singgah sini selain leh berkepok dlm kotak tu...bleh aku banje sata n kepok lekor....

along, susu tak kan turunnye..kalo turun pun naik semula kat giant, c4 atau tesco...tu pun pada musim tertentu je dia turun byk..aritu susu bb di atas tu beza dgn harga kedai rm5...so aku amik stok sampai 4 tin...huhh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah rumah baru..

bagusla asha, bisnes kecil2 nanti boleh la jadi tokey plak.. baguskan sauna ni, boleh kuruskan badan

Zimah's Depart said...

waaa..comel legging tu..mane mau cari utk boy punye ek..

~aSHa~ said...

ko mau ke zimah....ko nak kaler apa? biru ke purple? aku ada stok purple....

kak mimi, mana ada umah baru...itu umah mak sy....

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels