Posts

Showing posts from July, 2009

Sblm Midot Admit

Image
Ku tunaikan pemintaan midot sebelum admit...dia nak tgk aku punye barang '10 inci' ....dan jugak boling ni...midot ko bgtau ek jenis apa bola ni...tq x tanggal lagi tau plastik cover...ehehehemoleh muat dlm beg ku..senang di bawa ke mana2... BOLA BOLING....hadiah aniverseri kami yg ke5...aritu kami ada duit 100usd...so aku sajes duit tu tuko..beli hadiah aniveseri...so aku pilih bola, hUBby nak kasut..beg boling..biasa je...takde yg troli lagi....xmampu...yg last sekali tu beg boling yg dah pecah..yg aku cite pecah sbb panas...
yg ni hUBby ku pnye...(jenis apa wei, xsmpt aku tanya hUBby) yg ni bola n kasut baru dia....aku beli bola, dia amik kasut baru tu...cantik plak dari aku.. ish jeles ni

bola ku pink kaler tau...kasut tu udah buruk dan merekah pun..sbb lama tak guna...tokey kedai tu kata..elok pakai dari tak pakai..kalo tak pakai tu yg rosak....setahun lebih wei bersara...tgu baby ku besar..baru la aktif kembali...kasut pun udah buruk kan, dah lebih 3 thn pun....ni mmg kasu…

xde makna

Image
xde makna dah nak update2...izan pun dah kata ''.:Iz-AnN (",):. said...
malas ar masuk blog ko ni...semak ngan lagu...tensi aku...terbantut aku ngah dengo ayat2 quran ni...huh"

org lain apa tah lg kan......huhuhuhu

pesanan tuk pijot....pijot aku nak p intura hujung bulan ni..hang nak welcoming aku tak?

im not in good mood. :(
wutever..peace tetap ada ok...peace to all

aGaiN!

Image
actly smlm tak sempat nak tjk semua gambo yg aku suka sgt...sbb kejar tuk latihan koir....so arini...early morning, de 1st thing i want to do is...upload all the pics...ok....saje tuk tatapan korang....kasi COOOLLLLLLLLLLLLLLLLL......(ada yg hot ke?) kita mulakan dgn de 1st pic in my heart... what wonderful wallpaper perghhhh romantik nye... marvellous

alam flora...i like it....cool, just nice

cheeky...
cheeky too...
u r mine...(leh tuk kawan atau kekasih hati ye)
peace to all...SMILE...

Destop

Image
aku rasa entry ni pernah dibuat izan...tapi ini bukan tag2 org ye..saje nak cite...view ni cool sungguh....aku sgt suka

Bubur Kacang Hijau + Dorian

Image
Alhamdullilah smlm aku selamat pose hingga ke petang...(takut gak sekerat jalan, takut lampu merah keluar awal)....so ptg smlm rajin la nak memasak mcm2....salah satunye.....bubur kacang + dorian..kebetulan si ayang duk sibuk tanya mcmana nak buat..aku ajo la...dan smlm terliur gak bila dia sebut pasal tu...tapi aku tak cite aku pose....

so kawan2...ni la bahannye...

1 peket Kacang Hijau =rm1 je...(ni mende wajib la kan)
1 kotak santan segera (utk mudah la)
Gula Merah @ Gula Melaka @ Gula GAbung (mak aku kata gula gabung lagi best)
2 -3 Daun Pandan
Air ye puan...jgn lupa plak...
Gula Putih skit
Garam secubit (utk kasi lemak sedikit....gula dan garammana leh dipisahkan dari dapur kan)
Dorian kalo suka
beberapa bijik durian yg dibeli...satu plastik tu nak bagi pengasuh baby...

taaaaraaaa....ini adalah secebis hasilnye...yg lain2 ada dlm periuk..mangkuk ini sy tau...comot...maklumla makan dulu baru ingat nak snap gambo..so mmg comot la....cuba la kalo berani...ehehehe

KU KEHILANGAN...KU MERABA DLM SEPI

Image
"....sadish di malm ini....ku meraba2 punat keyboard ini untuk meneruskan curahan rasa hati ku....apakah malangnye tika ini....puas ku meraba2 sekeliling umah mencari, membelek semua tempat..tapi ku tak jumpai dia...seminggu ku mencari mu...ke mana kau menghilang......"

eheheh ok tak aku nak cuba bermadah gulana tu..konon2 la....penulis novel terbitan mdm enterprise....ehehe...ish..melalut dah ni....

sedihnye aku tika ini.....aku tahu bukan aku sorang je yg ada rasa kesedihan.....buktinye...

1)izan sedih sbb susunye terbuang begitu sahaja....(bagi je la abi dia skit)
2)nora merungut dgn meja nye dgn sarat mende yg bukan berkenaan 5s dia...(cawan tu buang ke tepi la wei)
3)echa (sedih ke)....kategori sedih la ek..sbb sdg menunggu keputusan contest2 yg dia masuk tu...puas jampi serapah tu.ehehehe gurau jek wei...
4)pijot lak...meluat dgn kaki kipas kat opis dia...wei untung la opis hang..tak pyah guna ekon dah wei...ada org oper diri nak kipas2 org...jimat dah...duit lektrik tu leh …

Nice Craft GiftAway

Image
quote" Apa yang akan kamu dapat????
Set towel bersulam nama pemenang. (nice...very nice)
seperti di bawah ini.....

TAHNIAH! ANDA PEMENANGNYA
(bajet akan tertera nama aku la nanti kan) AMIN AMIN AMIN


Apa yang MEREKA nak bagi?
Set towel bersulam nama pemenang.
Ianya adalah sesuatu yang ISTIMEWAdan bersifat PERIBADI kepada pemenangnya nanti!

Jadi, untuk menyertai,

1. Sign-up our FREE mailing list (di sebelah kanan entry ni).

2. Ceritakan tentang giveaway ni di blog anda,

3. Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.


Itu sahaja.....


Deadline 15 Julai 2009.

Pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2009.


p/s : Hanya untuk satu pemenang sahaja. ^_^ <br/> "quote

So kepada yg berminat boleh pg ke nice2craft ....teruja sungguh aku dgn hadiahnye..sbb tu tgk kat blog echa terus je berminat, terus join...so ini kira 1st contest la yg aku join...yg lain tak sempat..bukan tak sempat apa...sbb kena pk pk, riki riki, cari cari gambo yg simpanan lama...ehehe tapi yg ni sgt mudah...tim…

kupon-kupon

Image
antara kupon2 yg berjaya aku kumpul (ada org komen by ym, huhhh ye la..ejaan salah) dan ada yg dah digunakan pun....ok tak kupon yg free tu..ada satu buku tu tau...tapi yg free satu je..yg lain2 tu discount 40%...so siapa2 berminat leh ar mintak dgn aku....

kupon ni SSF ni dpt masa aku duk sibuk membeli brg tuk CAPAM la..habis rm1k dlm SSF tu...so dia bagi la voucher ni...bar kod terpaksa disembunyi kan ye...ehehehehe....kami dlm rm110, akak sorang lagi amik rm40, dia bagi aku rm70...so aku leh beli bunga tuk bilik air bos....

ini kupon dari real rewards....rasanye ramai dpt kot...so aku pilih 2 yg menarik tuk disimpan dan rasa2nya akan guna..yg lain2 aku buang saje...
ni kupon msa servis kete, n register jadi ahli KFC..(baru nak jadi ahli..uhuksss)....teh tarik tu utk kedai laksa shake di ECM...
kupon c4, n ten ten...yg ten ten tu dah expired pun....so sudah dibuang..yg c4 expired bulan 7 ni...uhuksss rugi amik awal kupon ni...expired cepat sgt....cisss....
ini bukan kupon ok...ehehe tapi…