Wednesday, July 1, 2009

kupon-kupon

antara kupon2 yg berjaya aku kumpul (ada org komen by ym, huhhh ye la..ejaan salah) dan ada yg dah digunakan pun....ok tak kupon yg free tu..ada satu buku tu tau...tapi yg free satu je..yg lain2 tu discount 40%...so siapa2 berminat leh ar mintak dgn aku....

kupon ni SSF ni dpt masa aku duk sibuk membeli brg tuk CAPAM la..habis rm1k dlm SSF tu...so dia bagi la voucher ni...bar kod terpaksa disembunyi kan ye...ehehehehe....kami dlm rm110, akak sorang lagi amik rm40, dia bagi aku rm70...so aku leh beli bunga tuk bilik air bos....

ini kupon dari real rewards....rasanye ramai dpt kot...so aku pilih 2 yg menarik tuk disimpan dan rasa2nya akan guna..yg lain2 aku buang saje...
ni kupon msa servis kete, n register jadi ahli KFC..(baru nak jadi ahli..uhuksss)....teh tarik tu utk kedai laksa shake di ECM...
kupon c4, n ten ten...yg ten ten tu dah expired pun....so sudah dibuang..yg c4 expired bulan 7 ni...uhuksss rugi amik awal kupon ni...expired cepat sgt....cisss....
ini bukan kupon ok...ehehe tapi yg menarik hati aku nak letak sini ye la..korang pernah perasan coklat ni dimana2 kedai....tak pernah kot (bagi aku yg jakun dan peminat setia coklat la).....kalo ada pun maybe kat KLIA....tapi ni bukan dari KLIA ok...ini dari C4 sahaja..peg aku yg suka coklat pun kata....tak pernah nampak...ingat sumbody bagi dari oversea....

(siapa xleh komen, leh bukak melalui mozilla....sekian tima kaceh)



6 comments:

ayang said...

cengitu aku nk kupon teh tarik la.. hehehe bole gitu.? bukan apa.. buat anak bujang aku ni ha.. hehari mintak air teh.. kuat nge'teh' si bujang sorang tuh..

kukupink: jual nama anak la pulak..

~aSHa~ said...

Boleh pe salahnye tuk mama yg tgh mabuk2 ni..tak sampai hati aku nak kata xleh....(sbb aku tak offer sesape) tapi oleh kerana mama preknen...aku bagi je la tuk anak bujang hang yg telah mencurah minyak tu ye....ehhehehehehee...

Zimah's Depart said...

legging tu bleh tunjuk gambo x? kalo berminat aku nak beli le zidah..

Echa said...

wah... dah tukar layout dah weiii.. clear sket.. wei.. bagi aku kupon tu seme.. kfc tu ada lebih tak kupon dia??? hehehhehe

~aSHa~ said...

ziemah - nanti aku emel kat ko ye....ptg skit..

echa - KFC yg 20.40 tu expired nye 30 jun 09...aritu sempat la bagi kat nojah dan beberapa org disini..byk aku dpt....sori ye...then yg just 15% makanan budak2 tu nak gak ke? ko pg la register kat KFC nama anak ko..sure dpt...

fuzzypeach said...

byk nya kupon...ni mesti rajin shopping kan...hehehe...

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels