Thursday, July 2, 2009

Nice Craft GiftAway



quote " Apa yang akan kamu dapat????
Set towel bersulam nama pemenang. (nice...very nice)
seperti di bawah ini.....

TAHNIAH! ANDA PEMENANGNYA
(bajet akan tertera nama aku la nanti kan) AMIN AMIN AMIN


Apa yang MEREKA nak bagi?
Set towel bersulam nama pemenang.
Ianya adalah sesuatu yang ISTIMEWA dan bersifat PERIBADI kepada pemenangnya nanti!

Jadi, untuk menyertai,

1. Sign-up our FREE mailing list (di sebelah kanan entry ni).

2. Ceritakan tentang giveaway ni di blog anda,

3. Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.


Itu sahaja.....


Deadline 15 Julai 2009.

Pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2009.


p/s : Hanya untuk satu pemenang sahaja. ^_^ <br/> "quote

So kepada yg berminat boleh pg ke nice2craft ....teruja sungguh aku dgn hadiahnye..sbb tu tgk kat blog echa terus je berminat, terus join...so ini kira 1st contest la yg aku join...yg lain tak sempat..bukan tak sempat apa...sbb kena pk pk, riki riki, cari cari gambo yg simpanan lama...ehehe tapi yg ni sgt mudah...tima kaceh kepada penganjur.....apa yg aku paham tak perlu buat mende lain lagi selain 3 arahan itu sahaja..

No comments:

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels