Monday, August 31, 2009

adiah bkn tuk uols..

entry ni nak cite sal hadiah2 je......mcm munyik entry riak2 la ni wei...ehehehe....ni hadiah dari sukan antara intan aritu....nice....hUBby aku dpt adiah beg tu..aku just dpt towel kecik tu je...sbg door gift SAKI...



doof gift SAKI dari intan utara....yg akan diagihkan....cantik tak? dah ler aku suka kaler putih....mmg sesuwei dgn jiwa aku (oh ye mana nama en hUBby ek...ehehe dia dah dpt awal2..ceh) yg ni aku pegang tuk pasukan boling je


adiah cabutan bertuah ni masa sukan atr intan aritu tu la.....setiap intan dpt 2 cabutan bertuah..kiranye...dari intan timur, aku atr 2 org bertuah ler ni....adiah ni aku share dgn pasukan sorak aku yg ditubuhkan secara tidak sengaja tau....saje share2...sbb nak appreciate atas sokongan pasukan sorak tu...
fokus dekat skit....bowling terbuka lelaki KEDUA tau..ha saje nak tjk kat intan2 yg kutuk intan timur tak reti main mainan org bando...cehh..uhuhhuhuu....
bawah ni...isi hadiah cabutan bertuah yg di atas tadi...ada 7 biji kesemuanye..bak kata cik farah masa aku cite kat dia...ada 7 biji kesemua tupperware tu..dia kata..bunyik mcm dragon ball plak..ada 7 biji kesemuanye..aku amik yg paling beso tu...yg lain aku share2..mmg semua ahli pasukan tak dpt...tapi insyaAllah di lain masa kalo aku dpt lagi akan aku share (kalo boleh mcm di atas ye, kalo mende tu seketul je...tak dpt la aku nak pecah2kan...uhuhhu)...
(ini isi dlm hadiah boling tadi....walau dah ada toaster sendiri..aniwei..tq...)

adiah teka KUIZ anjuran KAK MIMI....
betapa sukanye sy..sbb mende2 tu seme sy suka..dah ler tahun ni raya tema kaler oren..mmg sesuwei sgt dgn rantai tu....kak jgn bimbang...sy mmg suka rantai tu...byk dah koleksi rantai cenggitu...ni tambah koleksi sy la ni...siap ada note tu...dia riso aku tak suka..jgn bimbang kak..sy suka..dah ler beli di bandung, indonesia..lg ler sy suka....beg kecik comey tu sy buat letak kerongsang kalo sy pg travel tau..sgt berguna..so nice...thankyou....
kiranya ini adalah hadiah menang atr contest yg pernah aku join tau...kuiz kak mimi ni mudah..tak perlu syarat2 yg pjg....
balik dari sukan..dpt plak lagi hadiah ni dari puan azura (pegawai sy bkn my biras ye)...dia pg jalan2 mana ntah masa kami bersukan..dia tak join..sbb dia udah berbadan dua dan bakal mendapat baby boy...insyaAllah...semoga mudah bersalin dan semuanye selamat ye......doa sy di bulan ramadhan ni....amin....dijangka due bulan 10...tima kaceh ye puan azura...mmg sy suka koleksi munge2 inggeris ni....i like...paper beg pun ada munge tau....oh ye puan zura..paper beg yu tu ai bagi en anuar ibrahim sbb dia nak bg adiah gelang kat wife dia...takde cover...so kami cari kotak kecil yg comel..dan letak di dlm paper beg yu yg kiut miut ni....


SEKIAN PENGCERITAAN SY YG TAK BERAPA MENARIK NI..KALO BUAT KARANGAN BM CONFIRM DPT C....


11 comments:

yui said...

HI, Iam behind you. Good luck!

.:Iz-AnN (",):. said...

uikss...adiah tuk beseday aku tak tersenarai ek???

~aSHa~ said...

ni bukan adiah tuk uols...tuk weols okeh...sila baca tajuk..

..nOj.. said...

ai pun suka towel kaler putih... sungguh suci murni

.:fyzz:. said...

zidah..cantek ar rantai tu..aku pun suka style2 gitu..niway tahniah la kat hg....menang yer...
congrats gak kt mazri sbb dpt tmpt ke2...tupperware tu ada extra tak.aku pun jdi pom2 gak hri tuh kan.hehe

lin_cute said...

wah untung badan dapat banyak adiah....tahniahhh

en_me said...

banyaknyerr adiah tewww..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nasib baik kau sudi terima pemberian akak yang tak seberapa tu.. jangan lupa pakai masa raya nanti tau

~aSHa~ said...

noj - walau yu suka gak kaler putih..jgn nak cuba kecek2 ek...

fyzz - nti ko leh bagi aku plak rantai gini...tambah koleksi...tukar2 koleksi gitew..

lin_cute - tuah ke...saje kumpul byk2 terus masuk 1 entry..nampak byk skit...uhuhuhuhu...

en_me - salam perkenalan...ai dah usha blog yu...duk jepun ek...

cik puan mimi - ai mmg suka kak rantai itu..nanti raye...sy snap gambo rantai di DADA...ehehehe

en_me said...

salam kenal akak ittewww.. dok jepun katernyerrr.. kowserr uu

zieha said...

byknyer hadiah..pos2 kan la kt sini..ekekeke:p

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels