Wednesday, August 26, 2009

CANDID GIVEAWAY CONTEST

hi zieha, org kuantan ke...ermmm samala kita org pahang..nanti leh kita bergahtering tuk blogger di area kontan kan...uhuhuhuhu ...so sy rasa teruja la nak join u punye contest ni..bleh kan? sbb tadi terjumpa gambo candid...sy ni mmg suka gambo candid..dan suka amik gambo org secara candid gak..bagi sy itu natural pic...so nice...malah for ur info..sy tak reti nak snap muka sendiri...


SILA FOLLOW ARAHAN YANG DITETAPKAN DI BAWAH

1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog u olls - alrite

2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls...... - alrite

3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..
contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..
janji bukan 18 xx..hehehe - - alrite (ok tak gambo ni...ini mmg benar2 candid dari en johari dari intan kedah...aku tgh duk snap gambo sape ntah..hingga muka konpius benor..n buruk benor rupanye muka aku kalo keadaan gitu ...ehehehehe...thank you en johari sbb tlg amik byk lagi gambo candid...actly byk lagi yg nice..tapi tgh senyum2 plak..so biar la try yg muka konpius ni)
4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:)) - alrite
5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid - alrite

6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe
kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie - alrite
7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..
Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian - alrite
8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
contest tersebut...- alrite

5 comments:

.:fyzz:. said...

Hashazidah...wish u luck..(mmg kandid gambq hg nih.yer la hg dok syoik mik gambaq orng then ada org mik gambaq hg..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

good luck asha.. memang nampak sangat candid.. kelakar jer tengok. hahaha

lin_cute said...

semoga berjaya zdah....

zieha said...

salam kenal asha..

asha org kuantan ye..
tks ye joining my giveaway
check out for the result soon:)
GOODLUCK

kalau nak wat gathering area pantai timur ok je..yang pasti asha yang lead k..hik3x..kita ituttt aje..aje..:)

Zimah's Depart said...

good luck..mmg candid habis..muka pun jd tah apa2..hehe..

p/s: thn ni ko raya mana? tloh ker?

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels