Tuesday, August 25, 2009

gambar untuk tatapan papa






'papa, mana cantik..mama cantik ke baby cantik..., pagi tadi baby pakai make up mama, mama bagi sendiri tau....sbb baby sibuk nak tgk brg apa mama guna'

10 comments:

Anonymous said...

soooo cuteeee...baby napok cam anok dare dr arab je..cam Aisya ayat2 cinte tu..hehhe..i announce u "THE MOST CUTEST MODEL WEARING A SHAWL"..besor kekgi pakai gini deh jgn free2 hair ye, acik sukee..next time ajok mama gambo skali pakai shawl tu ye..msti lawo..
LOVE..Acik zura :)

~aSHa~ said...

tima kaceh acik zura....ok...baby ingat pesan acik tu...uhuhuhu...

.:fyzz:. said...

yer la aku baru nak kata..mmg muka cam anak dari saudi arabiah je..ahlan wasahlan..ismi baby anta sya wa anta..(hok belakang ayat nih aku hentam je.hehe) comey la baby pakai shawl.

.:Iz-AnN (",):. said...

ok...ibu dah view...dan dah copy gambar bb...

ayang said...

ala ala tomeinye anak dara nan sorang ini..hehehe

lin_cute said...

disebabkan muka aku yang tak berapa nak runcing....tapi lebih kepada chubby...maka dengan rela hatinya aku menolak tuk memasuki contest ni....uhuhuuuu

Zimah's Depart said...

comel..

sila klik kat link bawah ni ek..pastu minta komen sket..I masuk contest ni..

http://myziemah.blogspot.com/2009/08/peraduan-promosi-penyusuan-susu-ibu.html

thanks..

..nOj.. said...

aku nk jawab... baby cantek... mama kurang cantek... huhu

~aSHa~ said...

walau pun kurang..ada gak cantek kan.uhuhuhuhu..ehehehe

muqri said...

" baby cantik tp mama lagi cantik....baby dapat kecantikan pun dr mama...besar nanti bleh la baby jd secantik mama...cantik rupa dan cantik bahasa..."

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels