Thursday, August 27, 2009

mask mickey mouse...

' hi, shaye mickey...peace'

'ai, aye minnie'

mask ni boleh tak digunakan tuk h1n1 ni..lebih kurang jugak kan? aci tak? aku beli rm1 je ni kat kedai kek...so dah terpk ni..kalo nak buat party tuk besday anak2 next time...aku nak beli ni byk² la...tuk tetamu2 cilik a.k.a budak² ler ...nice tak? untuk penjimatan yg lebih..baik aku beli skrg kan...prepare awal²...uhuhu...ehehee...

10 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

weii...aku nak dua...tuk anak dara dan anak bujang aku...sekian mekasih...aku cop awal2

~aSHa~ said...

ko dtg ke party besday nanti..kad belum edar lagi..camne tahu tarikh awal2 ni...laku aku sms ko ek..uhuhuhu

aniwei aku tanda la kehadiran 4 beranak...(budget org dtg ni)

.:fyzz:. said...

bulan 10 nih ke besday double M..ha ah la hashazidah..klau ko pkai pun orait gk..yer la..alternatif pd mask h1n1 yg sedia ada nih.yer la yg micky nih skit ..kira ok la kan..

Zimah's Depart said...

comel..hehe..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kalau nak buat besday tema mickey jangan lupa beli cekak micky macam emily pakai tu tau.. baru comel. heheh

fyezura said...

nak jugak!! hehe *passing by

umilia said...

ok sgt pe tu..lg2 klu ko bli mask totomen tu.harus ank ko suke.aku da pkai kan ank aku mask totomen gi psr tani.sume org tgk beb.yela..orglain pakai mask kain tu.ank aku je pakai mask totomen..hahaha.gempak2..totomen dtg menyerang..

~FARAH~ said...

nice la...
salam kenal ye...
http://myangels-love.blogspot.com/

..nOj.. said...

ha elok gak tu... budak2 pakai mickey minney... mak bapak pakai topeng simpsons

~aSHa~ said...

fyzz..
besday next year ar...bulan 10 ni besday aku..sila la bagi hadiah topeng princess ke ek...

zimah..
tq..nti adam leh pakai gak..uhuhuhu

kak mimi...
sy mmg admire cekak emily tu lama dah..uhuhhu

fyezura..
dtg la besday party nanti..leh ar dpt percuma...ehehhee

umilia...
ehehehe anak kita tu sama je...kita kan lahirkan oltromen....kita tersalah beranak tu...ehehehee

farah..
salam perkenalan jugak....sy terjah ur blog ye...

noj..
aku nak cari topeng princess la..baru sesuwei..uhuhuhu

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels