Thursday, August 13, 2009

Sukan Antara Kampus INTAN (saki) 2009

kami dtg dengan penuh harapan...keseluruhan kami dpt tempat KEDUA..ok la kan...(intan kiara tu ramai org, sini ciput je) alasan semata2.....




masa otw ke kedah...kami singgah kat tol anto both mdm kat atok dia...



mcm anak dara tak? ehehe ada akak kedai baju tu kata aku mcm anak dara lagi...ehehhe itu pujian nak suh membeli brg dia ke apa ek...aler nak kutuk, kutuk je la kan....gambo ni kat padang besar..sambil sukan sambil shoping...shoping kan terapi wanita...ha ni gambo time penat tau (udah kutuk aku en hafiz ye..aku tau aku selebek time ni....penat cari ATM...punye nak pg beli baju mickey mouse kat kedai akak yg puji aku tu...dia xcaye aku nak beli baju anak.....sbnrya tuk adik bongsu sy kak wei...
atr brg yg dibeli (persediaan tuk baju raya, gelang raya ye)..(yg lain2 tak yah tjk la..nti meluat org intim menengok..ehehehe...gambo ni pun meke pelik tau..gambo ni khas tuk NOJAH...cik jah...tgk selipar bilik baby...comey tak? ai jeles tgk daryn dpt selipar bilik dari CH itu ari...tambahan lagi...baby aku ni suka menyarung selipar aku...dah le kaki dia tu tecit..ada hati nak pakai yg beso...jatuh la syg wei...ni je paling menarik aku jumpa, .....tapi bukan kat padang beso...kat hentian rehat mana ntah..itu binatang COW tau..bukan influenza plak...kang ada salah taksif




mana aku? ooo aku kena jadi jurufoto sukarela kerana jurufoto profesional kami kurang sihat dan menarik diri di saat akhir...so dgn menggunakan kamera cap ayam tu...aku tlg la jugak snap2 gambo meke ni..kang takde kenangan...tapi aku? sape nak amik?
dia la tlg amikkan..tima kaceh ye en aziz (tul ke nama dia, aler lupa) dia dri intan kl dan abg joe intura yg tlg ambilkan..gambo abg joe di bawah sebelah kanan ye....byk gambo aku kat dia ni...jgn super imposekan gambo aku yg hodoh ni udah la ye..kalo nak buat gak..buat jadi canteekkk mcm bidadari ye...itu takpe....




last weekend (dah lama baru nak cite.....uweekkkkkkkkk basi dah wei) kami seangkatan perang telah berangkat ke intura tuk perlawanan sukan ni la..aku just masuk boling je (patutnye main bola jaring gak)...kalah..uhukssss....dpt mata pun ciput...tak menjadi ar...(alasan semata2 ler tu kan) dah la tu siap kena kutuk lagi...intan timur mana ada tempat nak praktis...boling ni mainan org bando..ye lerrrr kami ni org kampung je....org kampung masuk bando..sbb tu dpt tmpt ke-4 dari 5 pasukan (ada gak tmpt, dari tmpt ke5 tu kan....ke5 tu intan johor ye...yg bando sgt la kononnye..tapi bukan meke yg kutuk...yg kutuk tu dari intan yg dirahsiakan) wat ever...my hUBby dpt tmpt ke-2 tuk mata pin personal...ha kalah uols yg dari BANDO tu...beza dgn yg 1st winner tu hanya 7 pin je

tambah lagi.....huhh...dah la tu tuk sukan golf pun takde wakil..bertambah2 nampak kampungnye kami...ehehehe....

maklumla kami ni main boling padang dan biasa menyabit rumput je....tak pernah jumpa bola golf tu...tu yg tarik diri awal2...kami kalo nampak bola tu ingatkan telur ayam atau itik sesat, takut la nak pukul.....tak baik zalim binatang...so tak biasa dgn bola golf tu....

ops tambah lagi...bertambah kampungnye kami...dgn pompoms gurlz guna botol je tuk acara sorak2....ehehe cari belon yg YONEX tu yg biasa guna tuk sorak badminton tu tak jumpak lak....malu la kat sini takde kedai sukan...(ye ke?) kat kontan pun aku tawaf sampai petang..tak jumpa gak...so kami berkampung guna botol je la....

ish burung ni berak tak bertempat....ehehehe

ai snap gambo yu, yu snap gambo ai ye....

(ada plak org amikkan gambo kami snap menyenap ni)

"ok kawang2, strategik kita kena buat semulo...byk doh kita ketinggalan pin ni...arini aku dok jadi....ha mung la try pulok ek....dpt strike tau...aku doh dpt strike tadi...mung jgn buat malu ore kampung" okeh tak aku speaking? korang caye ke aku ckp mcm tu..ahhahahaa.....

7 comments:

..nOj.. said...

betul la... skali tgk mmg cam babi pun bedroom sliper tu... heheheh... weh marah x tnye ni, nape ek gambo byk letak mende2 kt dpn bdn... nk cover ek? huhu jgn mare nti terus kertu...

~aSHa~ said...

bukan nak cover..senang nak smpan kamera..xyah pusing2kan beg

@juera said...

hu3..ape pn kita da bt yg terbaik kn..kg. pn kg. la..mmg org kg. pn..kah3..next year cuba lg ok..peace~

.:Iz-AnN (",):. said...

noj~gambo kaber perut tu,,,

~aSHa~ said...

ehehehe kaber perut pun ye jugak...ahahahaha

umi airol.. said...

walhal aku dah tengok gambo zidah ni 4 - 5 kali..tapi aku tak komen..kenaper ntah..aku ni..jgn marah yer kepada zidah..heheh...apa yang aku perasan di sini ialah..badan ko maintain lagi bila pakai baju sukan..macam masa study dulu jugak...bagus2...

.:fyzz:. said...

bising la lagu im yours dendangan dato m daud kilau nih jidah..sius bingit telinga aku taw..wey pes of all..aku nak say sori n mori becoz lama tak jengah blog hg nih..and for those blog kengkawan yg len..by the way as u know..aku ada big exam..and yet..masa ko kol aku time kat kedah ritu pun aku tgh cirit birit exam..so hari nih sementelah bos aku cuti.aku pun khatam la blog korang..include hg...yer la..bagus la ko bersukan laki bini..jeles aku tgk taw..hehe.so nak tanya..double M ko sape jaga..takkan danish mengasuh adik dier kot hehe..niway..hg la nih koi kuruih noh..bagus2 maintain la cam nih..kira ala2 mak dara la..eh anak dara..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels