Tuesday, August 4, 2009

Sukan Family

RASAnya sukan boling ni akan menjadi sukan family kami..sbb mmg dari zaman bercinta kami suka ke boling....masa preknen mdm1 pun pernah tau main boling tau, tournament kan..hentam saje...sbb minat.....actly boling ni diperkenalkan oleh amy, tahun 1999...walau dia tak seteror aku skrg ni...ahahah (wei ni ayat bajet baik tau, sekadar gurauan) so skrg aku diajar dan diasuh secara batiniah oleh en somi....ehehehehe....dia ajar dari aspek luar dan dlm tau...(tapi baru2 ni aku tak capai target 120 ke atas la...sbb setahun bercuti wei....nak rawat dlaman lepas bersalin....masa preknen takpe..permudahkan bersalin..masa selepas jgn main tau...bahaya)
diajar dan diasuh oleh papanye....
Bakat terserlah...'kemana tumpahnye kuah kalo bukan ke nasi' or 'the apple does not fall far from the trees' <---ayat bajet bagus neh..ahhaahhaa.. nampak montot skit....sib baik montot comey lagi..

penat main boling...mintak main game plak..huhh bukan reti pun..abg sebelah tu tlg ajar dia...a.k.a tlg mainkan sekali....

my mdm2 kena ciken pox jangkit dgn mdm1...yg bintik merah kat aku tu bukan ciken pox tau..itu jerawat gatai...

selepas puas bermain boling.....menginap di batu hitam..percuma ni....huhh takut air...padahal dia semangat nak pg pool...

gambo suka2 tepek....
ralet benor dgn cite mickey mouse.....atau upin n ipin..
tak dpt mandi...tgk pun jadi la...(tak puas2 lagi ke? bagi mandi tak berani lak)....tapi suka nak pg pool...cehh...anak sape la ni...eheheheh

6 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

hehehe...
1. bagus2....dari kecik sampai beso main boling sampai puas...sampai beli bola boling tu...so bola boling wat masak lemak...ekekek...

2.wah mdm dua beradik ni sudah besar...dan macam kawan baik jek...tak sabar nak nengok hni aku cam mdm ko ni...hehehe...

3. si mdm1 samalah cam hni1 aku...suka nengok air...tapi bila rendam lam air nangis tak hengat punya...apa daaa...

~aSHa~ said...

eheheeh jugak...

1) kena rebus 3 thn wei...baru leh masak lemak kasi empuk

2) kalo kakak dgn adik lagi sweet..kakak sgt pndai layan adik...boy ni byk ganas...

3)..bila ko taip hni1...mmcm lebih kurang h1n1...mintak di jauhi...nti kita ignore acara sukan air kalo buat gathering ye....

.:Iz-AnN (",):. said...

hahaha...tau tak per...hni1...:P

::It's Me:: said...

bagus...moga ko bleh ganti shalin ratu boling tue...

baby dah baik ker?

~aSHa~ said...

amin...

baby dah baik...sedang hilang parut2....

lovelywa said...

sebijik cam anak laki saya..suka sgt gantung botol susu kat mulut..tp tak minum pun..bape tahun ye dia??

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels