Posts

Showing posts from September, 2009

Mood Raya Tapi Berkerja

takde apa nak tulis ni...perut lapo..org lain seme kenyang kan...makan lemang, ketupat...tapi aku disini lapo...apa kes?

Tagged Persiapan Raya by sis Mimi

so di kesempatan yg takde idea nak post entry apa2..walau ada sebenarnya..cuma mood taraaa mari....so aku dipesan oleh puan mimi supaya menyiapkan tugasan kepada izan..tapi diminta aku dahulukan...so ai dahulu kan dgn BISMILLAH la ye...

Bismillahirohmanirohim

Baju Raya
kak mimi...tema kita same...oren...baju kami seme dah siap..cuma sy ni tgh merajinkan diri menjahit manik2 di baju sy..baju baby dah siap dah manik2 dia....rajin tak sy...dlm kesibukan melanda ni...sempat lagi tu buat manik..dah minat...


Untuk Baby/Anak

untuk baju kasual anak2 pun mcm akak la...beli time bukan bulan pose...mcm sy pg kedah aritu..nampak berkenan beli dan simpan tuk raye...


Family aku
tahun ni aku bawak mak pg pilih sendiri kat First Lady..dia yg nak p situ...so ikut kan je la...abah plak aritu dia penat gotong royong...so dia tak kisah...so ai beli kan kat The Store je...
Family mertua

biasa nye kami beli every year tuk adik2 dia...sebelum kawin pun aku teman kan en boifren belikan tuk adik2 dia...tapi tahun …

~nothing~

........................................
aler takde idea..blur....sbb aku pose kot arini...tapi nak post kan sumthing entry....sbb tanak la lapok sgt blog ni kang....kang berkulat, karat....basi....kalo dah basi mula tak lalu.......uhuhuhuhu...harap2 bleh pose ini ari...amin...lgpun ada org dah menunggu sumthing tu....uhuhuhu
.........................................

hampir seme ada entry 09.09.09

so oleh kerana hampir seme ada entry tuk tarikh smlm..aku pun mau buat la...uhuhu
semua ada sejarah tersendiri kan smlm?
me? pun ada....uhuhuhu sejarah yang ada perasaan sedih, marah, geram, sayang, manja, romantik, gedik, nyesal semua ada.....

ha entry ni paling mencabar...sbb tak pernah lagi aku tgk kawan leh buat entry sebegini...

semlm aku bergaduh dgn hUBby aku..uhuhuhu (ni pun nak cite kan) tapi ada sejarah tul hari smlm...ye smlm aku gaduh2 dgn hUBby aku..sblm2 ni aku dah muncung2...tapi smlm aku dah tak tahan sgt2..sbbnye? aler mende kecik je kalo org dgr pun...meluat pun ada...malah ada yg kata...aler itu pun nak dibesarkan...uhuhuhu lain org lain rasanye...ntah ler aku ni...dari dulu gini kot...abg aku pun dah pesan ke en hUBby...aku ni lain skit peel nye..merajuk tu mmg kuat...

yg nak dijadikan sejarah sgt2 konon2nya la kan...smlm masa gaduh2 tu aku leh hempas hset aku yg cap CSL buatan mesia tu..uhuhuhu aler....perasaan NYESAL bertubi2 dtg...siap pesan kat en hUBby tu...'ai…

Salam Ramadhan

Image
"salam Ramadhan dari kami" (dah nak abis pose baru nak wish..ehehehe...ni sbb takde gambo yg sesuwei...skrg udah ada...so selamat berpose ye kawan2..pose dari makan,minum, pose dari mengumpat, mengeji,mengutuk, dan pose dari perkara2 yg mungkar..marilah kita membuat sebanyak2 amalan mulia....)