Monday, September 28, 2009

Mood Raya Tapi Berkerja

takde apa nak tulis ni...perut lapo..org lain seme kenyang kan...makan lemang, ketupat...tapi aku disini lapo...apa kes?

9 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

ko lapo menda lain kut...hahaha

.:fyzz:. said...

hashazidah..pendeknya esay ko nih..kalau peksa tak pas nih..aku baru makan kek lapis sarawak nih..enak dn mengenyangkan..

~aSHa~ said...

to izan --> wei lapo nasi ni tau...dari pagi tak makan ni...kalo tau baik aku pose 6 kan...sempat makan donat kat umah 2 ketul je tadi..goreng sendiri...ni kan ada yg makan hati ulam jantung ni kang...

to fyzz --> aku dari dulu hingga kini tak reti mengarang2 ni..tapi kalo suh buat surat rasmi oleh bos...otomatik jadi reti...lgpun entry ni saje nak update kan diri..nanti takde la nama aku dlm list last sekali kat list korang2 kan..ahahahahha

ayang said...

aku sejak2 ni makin tak kenyang2. lapo manjang ada pe yek?

..nOj.. said...

aku pg td dh mkn sik lemak lauk hati ayam... dh lama xmkn hati... tp dlu b4 pose makcik tu salunye goreng rangup hati tu... yg pg td x rangup sgt... xbrape nk best

lin_cute said...

patut ar badan maintain jer...makan tak ikut time....

*Miss Geli^ said...

aku bukak, baca, taip lelaju..terus pangkah...

kuat sangat lagu neh oi..

~aSHa~ said...

ayang - ko tu mmg sdg membesarkan peyooot....

noj --> aku kelmarin makan hati ulam jantung ar...jap lagi makan open house...

lin cute --> org yg tak jaga makan ikut masa ni badan naik..kalo nak maintain makan kena ikut waktu terutama..baru cantik badan...contohnye makan sebelum kul 8.00 mlm ye (sbnrnya sblm 7 mlm ikut sunnah)

miss geli --> maap la cik geli...cik pijot pernah ckp gak suh buang ini lagu termasuk la cik cemomot tu...tapi oleh kerana reader setia aku yakni mr. hUBby aku suka dgr..aku terpaksa tolak permintaan korang mentah2..cuma ku mohon korang pg la kat volume mute tu..korang tlg la slowkan ek..tima kaceh..i lap u 4 ever...

zieha said...

sempat laiee mkn kfc kat balok teww..hik3x

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels