Thursday, October 1, 2009

Aidilfitri 2009



(tgk ar...anak teruna ni..puas pujuk pakai baju raye..nak gak pakai baju wonderpet dia)





look...tak de pun gambo2 di pagi raye..ni je sempat ni ambil..diambil pun secara tergesa2..sbb tetamu dah kat muka pintu..ehehehehe....so gambo secara dekat ke jelas ke....akan sy buat dgn baik pada ari ahad ni masa majlis jamuan raya pej kami...so time tu aku nak melaram puas2....actly aku cadang di adakan sesi fotografi...sape nak buat tuk family, berbaju raye..bayo rm10...so kelab leh dpt benefit gak...nampaknye idea aku tu telah diterima oleh ahlijawatankuasa program raye....(actly aku cdg kan idea tu sbbnye tak puas hati..tak dpt nak bergambo dgn elok)....nak bergambo time ptg raye pertama tu..make up aku dah cair...dah ler tu anak2 dah masam2 dgn baju kurung tu bagai..so kena la tuko baju kan...nanti gambo jadi busuk la...ehehehehehe....ok to be continued ek....babai...


gambo2 yg di atas tu adalah gambo di minggu2 terakhir raye singgah makan kat KFC balok lepas tgk anak amy..maaf ye kelupaan amik gambo baby emiesmasliza..lagi pun umminya mcm tak izinkan je...sbb muka umi dia masih dlm pantang...then....for ur information anak dia sedebik muka airol...copy paste confirm...

9 comments:

ayang said...

awatnye jawoh gambo tuhh...

muqri said...

dahla gambo jauh...si somi plak pkai kopiah jer...ishh ishh ..memang kena amik lagi skali ni....mdm1 plak ngamuk x nak gunting rambut..mrajuk masa raya...mdm2 plak x berapak sihat..mlm je panas badan...kan sayang kan kan....yg pentingnya we all together di hari raya...:)

..nOj.. said...

emi dh bersalin??? mmg gile la ni... pesal xde sesape bgtau ni... sius sumpah xtau langsung ni... padahal umh aku yg paling dkt ngan dia... pesal aku xtauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

..nOj.. said...

eh lupa nk marah ko... yg ko xbgtau aku pehal???? pastu pg umh dia pn xajak aku skali... ko tau x umh emi tu kt simpang umh aku je... jln kaki pn x sempat letih... siot

*Miss Geli^ said...

aku pun takde orang bgtau yang emi dah branak...


agaknya sebab nama aku dah terkeluar dari list kawan dia kot....

lin_cute said...

ah2....aku pun baru tau si emie dah bersalin...dah brapa lama....anyway...tahniah emie....

karipapsayur said...

jom join "MANGSA BULI CONTEST" di blog I !! Tarikh tamat on 19th Oct 09

.:fyzz:. said...

selamt hari raya pd ko n family especially double M..wey bingit la lagu kt blog ko nih.dh la lagu indon..hehe..wey suka la tema oren..tpi last year koko kan tema ko..lebey kureng je..btw..aku pun tatau emie dh bersalin..bb boy gak ke..klaau ko jumpa kim salam cayng kat dier ok..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tema kita serupa ler.. oreng tu menawan kan..

nape MDM1 tak mau pakai songkok/ketayap

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels