Thursday, October 22, 2009

GENTING highland

last time (asyik last time je start kan..nampak sgt xreti buat karangan) ikut mr. hUBby pg genting, ada ceramah skit..sblm ceramah tu..jalan2 la cari pasal kan...dah lama tak pg sini...last masa hanimun dgn mr.hUBby la...ehehehe masa lalu kat otel tu..kami sama2 teringat...ecehhh geli ai....ehehe 'bape round ek kita aritu' ceh...kui kui kui...
so bila anak dah beso ni rasa sesuai dah bawak ke tmpt gini..kalo masih kecik tak sesuai kot...ini pun masih tak sesuai, sbb byk tempt mainan tak leh meke masuk, so main kat tmpt2 yg boleh meke masuk je la...tapi beli tiket tuk semua game.....ehehe rugi2...(kena marah tau dgn mr.hUBby..uhuhu...ai selalu kena marah..uhuhu, dia tu garang tau...ehehehe <--- kang ada la dia ckp, itu pun nk cite)
so next time kalo dah beso lagi, kita main kat outdoor plak ye...tgu mama simpan duit dulu...oh ye kepada puan salliza, best fren masa sekolah menengah ni yg selalu jadi silent reader tu....tima kaceh ye atas bantuan yu tuk bagi harga diskaun menginap kat first world, kami tak jadi pg awal, sbb buat open house kat umah, jemput kawan2 pej je..kecil2an je...so kami menginap di seri mesia je...aniwei tq ye..lenkali aku mintak tlg yu ye....
hi semua, jom pg jalan2...
mama bestnye tgk kat bawah2 kan....

dlm cable car... (tunggang terbalik dah gambo, tidak mengikut waktu kejadian)
baby, duk elok2 ye...abg danish nak speed ni..

with my hero..sibuk tul hero nak tgk luar je...konon2 berani la kan....

with my doter

ukur tinggi dulu tau sblm main....(ada game meke tak leh masuk....uhuhu membazir tiket)
dia la pendayung kami....hensem tak
tiket

otw balik singgah open house member


ok dats all..peace to all
nota kaki: sebut pasal 1st world tu kan..teringat kisah sepasang tunang ni..bergambo di depan 1st world..baru tunang tau..berpeluk lagi..tak kisah la kan..itu hal memasing, kubur pun lain2...tapi yu jgn la menyibuk hal rumah tangga org ye..ai tau yu jadi silent reader sini..ehehehe...malas nak ckp pjg..takut kang ai terTEPON plak ur mother uhuhuhu...oh ye..cantik gak result spm yu..uhuhuhu...kelako bila teringat yu suka speaking dgn ai aritu, nak jadi PA jugak ek..aniwei nice la gambo yu berpelukan dgn tunang tu, kui kui kui....yu tak berani plak nak tjk...tapi tunang yu tlg tjk kan..tq....ahahahaha
terasa cacat plak entry aku ada nota kaki: LUAHAN ni...

4 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

hehehe...macam2 la yu ni...pepun pis to adik badik ni...ni ikut fiil nya si mama la ni...asiklah pis sana sini...hehehe...pis no war ok???

..nOj.. said...

tiba2 berdebar plak tgk gambo dlm cable car tu... isshh ai seriyesli no guttt la naik itu cable car... takut takut

zieha said...

jalan saje...hehehe:)

.:fyzz:. said...

amboi memula nak mengomen pasal mama dabel M..ish2 rasa cam perisa berger lak hehe..aku as kawn tgk ko skrang maken cantek ar..heheh..nih pujian ok..it is a compliment ok..heheh..wey syoik tgk dua badik bb n dnish msti gumbira bermain di genting kan..last time (ayat ko) hehe aku pi masa ngan anuar masa mula2 nikah dulu..byangkan dh almost 5 years tk pi..wey sapa pasangan tunangan yg menyibuk tuh..kim slmmmmm la wey kt depaa...hihihi :P

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels