Tuesday, October 27, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

~STICKY MODE~
* Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.

* Syarat2nyer mudah sajer....upload gambo anak2 anda yang sedang tersenyum

*Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.

*so sape2 nak join contest nie, bleh klik SINI yer..
'senyuman nakal'

(berulang kali aku tgk gambo anak sendiri ni, sejuk perut mama kalo mcm ni selalu)

look...ala2 nakal lagi...menjadi penghibur mama


senyuman aidilfitri


senyuman pis no war ok...



Nama : Muqris Danish bin Mazri

Umur : 3 tahun 9 bulan (masih berpeluang lagi kan)

harap2 penyertaan diterima la ye..walau ada gambo background 'org' di belakang anak..ia dikira individual lagi kan? sbb tak nampak kepala 'org' di belakang tu..eheheh


Hadiah yang ditawarkan adalah:
Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50
So apa tunggu lagi???


wa hebat2 hadiahnye...menarik dan tertawan hingga aku semangat waja nak buat ni (aku kan jarang join, ikut contest, mood dan keadaan, tapi contest ni begitu menguja sgh, dan tambahan ada gambo2 yg boleh join.. walau skrg kul 5 pagi aku sanggup buat ni mende ni)



Semoga ada la rezeki untuk mdm dan kami sekeluarga. amin.

8 comments:

muqri said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.:fyzz:. said...

ai suka gambar danish yg first tuh..very hensem la..:) btw aku sbg kawan doakan moga penyertaan nih akan berjaya..dn sukses..sukses..hehe..pia nak masuk takleh la disqualified.dh over 4 thn dh.huhuhu..moga berjaye..:P

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

asha, kalau nak masuk contest cenggini jangan letak banyak2 gambar, nanti organizer pening. just letak satu gambar yg paling disukai.. dan rasanya gambar yang ke 3 paling ceria senyuman dia.. ni memang tips tau. bukan akak pandai2 cakap.. hehehe apapun good luck untuk MDM1

~aSHa~ said...

fyzz --> tq atas doa mu itu..

kak mimi ---> tq gak bg tips...akak atr org yg pernah berjaya menang kan..tapi pijot lak suka gambo yg 1st...ermm kena undi lagi ni sblm penganjur tgk..ehehehe aniwei tima kaceh byk2...nti sy tanya papa dia ek

muqri said...

urmm...pic yg first...nice..senyuman nakal..just like his mum..notti..grrrr....

mrS May said...

salam..
kite dh follow blog awk..
kite jumpe blog nie sbb kite pon joint contest senyum ceria tu..
good luck to u
jom tukar link

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

Zimah's Depart said...

meh join contest aku plak..

http://myziemah.blogspot.com/2009/10/koleksi-kasut-kasut-contest.html

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels