Wednesday, October 14, 2009

Surprise....Bape Bulan?



ha utk permulaan aku bagi gambo ni dulu..then lepas tu aku cite la bab taman tema kat gambang....(huuhhhhh nojah, leh dpt tiket murah masa expo, tak ingat kat member...tanya la skit member2 yg anak2 dah besar...bukan aku sorang je..tu lin, pijot, izan, nogha dan lain2...kot2 nak p taman tema tu...leh guna tiket murah...dah ler expired tarikh tu disember nanti)...

ini gambo kek yg aku beli dari lisya, mudah dan senang cara2 buat nye...mlm ni aku buat gak lagi..tapi tak snap lagi..so ini yg last time aku buat....(huhhh izan, beli tepung kek yg sedebik tak bgtau...aku ada lagi tau stok kek tu)


10 comments:

Echa said...

wei.. cam sama je ngan perut aku ni.. hehehehe..

.:Iz-AnN (",):. said...

aku sius tak paham apa konection between cake ngan perut tu...tak paham sungguh

Zimah's Depart said...

perut kenyang mkn kek..ke ko prgnt lg zidah..?

~aSHa~ said...

echa - ko pun dah berbulan ke mcm ni? ehehhee

izan - jwpn zimah tu....ada tau konection nye..ko je tak reti nak konect2 kan....

zimah - kita tgu ye jawapan itu selepas 9 bulan...ehehhe

Echa said...

heheeh.. konfirm bukan perut ko tuuuu.. perut ko lain.. heehhehe..

..nOj.. said...

aku pun buat kek A ari senin lepas... tuk dibawa ke jamuan raye smlm.... lupa plak nk ngambik gambo camgini...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

saspennya tengok gambar perut tu.. ada pape ke zidah

muqri said...

ehem..apakah motif yg sedang dibuat oleh cik puan jelita asha ni? ckp je la trus trang kalo nk tambah bilangan ahli keluarga ye...apa kaitan perut n kueh ni? x paham...

en_me said...

peknen tewwww.. ehehe

@juera said...

siyes ke ni..are u preg?hehehe

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels