Thursday, November 12, 2009

"Teka Syiling Giveaways - Sempena Pelancaran http://nojj.blogspot.com"


SYARAT²NYE....
1. jd PENYOKONG(followers) 'rumah baru noj'... (im ur 1st polower tau, ada adiah specel tak)
2. link kn 'rumah baru noj' http://nojj.blogspot.com kt blog korg... (sesape yg link add lama, sila apdet add baru ek) <--- udah udah....both ai letak tau
3. sila letak gambo atas skali tu kt sidebar korg n link kn ke blog ini ye... done (done aje...letak je done tu dulu...lepas ni ai buat la...actly I WILL)
4. ambik gambo atas skali pastu buat 1 entry dgn tajuk yg sama mcm tajuk aku ni "Teka Syiling Giveaways - Sempena Pelancaran http://nojj.blogspot.com" done (sdg membuat ler ni)
5. lastly... teka la brape ringgit malaysia jumlah syiling² tersebut
RM77.81
6. eh ade lg la... dh siap tu jgn lupa tinggalkan komen beserta link blog korg kt komen entry ni ye... nnt ai g tgk... ye ye aku akan letak link ni

ok everything almost done k....nak letak gambo je kat sidebar...polower dan jd, ermmm tu je kan...

2 comments:

..nOj.. said...

ok dh tgk walaupun ko blum letak link di komenku... ceh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

cemana boleh ada 1 sen di belakang tu.. pelik sungguh.. nojah ada simpan lagi ke duit 1 sen tu?

re:- zidah slogan tu memang best.. harus akak pikir banyak kali sebelum isi borang tu .. mana tau kan.. boleh jadi tuah

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels