Thursday, November 12, 2009

"Teka Syiling Giveaways - Sempena Pelancaran http://nojj.blogspot.com"


SYARAT²NYE....
1. jd PENYOKONG(followers) 'rumah baru noj'... (im ur 1st polower tau, ada adiah specel tak)
2. link kn 'rumah baru noj' http://nojj.blogspot.com kt blog korg... (sesape yg link add lama, sila apdet add baru ek) <--- udah udah....both ai letak tau
3. sila letak gambo atas skali tu kt sidebar korg n link kn ke blog ini ye... done (done aje...letak je done tu dulu...lepas ni ai buat la...actly I WILL)
4. ambik gambo atas skali pastu buat 1 entry dgn tajuk yg sama mcm tajuk aku ni "Teka Syiling Giveaways - Sempena Pelancaran http://nojj.blogspot.com" done (sdg membuat ler ni)
5. lastly... teka la brape ringgit malaysia jumlah syiling² tersebut
RM77.81
6. eh ade lg la... dh siap tu jgn lupa tinggalkan komen beserta link blog korg kt komen entry ni ye... nnt ai g tgk... ye ye aku akan letak link ni

ok everything almost done k....nak letak gambo je kat sidebar...polower dan jd, ermmm tu je kan...

2 comments:

..nOj.. said...

ok dh tgk walaupun ko blum letak link di komenku... ceh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

cemana boleh ada 1 sen di belakang tu.. pelik sungguh.. nojah ada simpan lagi ke duit 1 sen tu?

re:- zidah slogan tu memang best.. harus akak pikir banyak kali sebelum isi borang tu .. mana tau kan.. boleh jadi tuah

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels