Sunday, December 27, 2009

Gathering SMKT 1998

Kepada sahabat handai yang mengambil SPM 1998, tidak kira kelas sains ke, sastera ke, kelas renang ke, kelas tari ke, kelas silat ke, taikondo ke, gosip kelab ke, football team ke, tak duk asrama ke, duk asrama ke..janji hangpa amik spm tahun 1998.

saya selaku ajk penganjur (yg tidak dilantik) mengumumkan satu gathering @ perjumpaan akan diadakan pada 2 jan 2010...tempat akan dimaklumkan kemudian setelah jumlah kehadiran memberangsangkan...sekiranya jumlah kehadiran tidak memberangsangkan (kerana last minute punye announce...) tarikh akan di postpone ke tarikh yg sukar dipilih lagi.... buat pengetahun teman-teman 2 jan 2010 adalah bersempena majlis kenduri kawin Norshrina @ shasha....

jadi bagi memudahkan teman2....saya dan beberapa kawan telah bercadang dan berbincang secara ringkas (terperinci - not yet) bahawa ia amat memudahkan bagi kita berkumpul, berjemaah, dan bergosip ops sori....berdiskusi agenda seterusnya akan datang....

so sekali lagi di war kan...gath ini bukan terhad kepada kelas sains...(sbb sblm ni kami ada buat secara kecil2an, 5 beta + 5 gamma = menjadi + seronok)

so gath ini sekadar warming up kepada reunion2 yg akan diadakan pada masa hadapan atau lebih best lagi kepada reunion kepada bekas2 smkt....

so terbuka kepada semua = kelas 5 beta, 5 gamma, 5 alfa, 5 venus, 5 jupiter. (ada aku tertinggal kelas? sila ingatkan aku yg ala2 tua dah ni)

gambar di bawah adalah gahtering yg telah dianjurkan pada tahun 2008. di restoran apa ni ek...adehh lupa tul...nampak sgt koi dah semakin di mamah usia ni...ermmm yg pasti sebelah sek cina tu, sebelah sri mesia tu....ha restoran mende wei..sila remind skit...nti aku taip mula...
sekiranya tuan/puan/cik ada sebarang cadangan berkenaan tarikh atau tempat sila la letak di bahagian komen ye...tima kaceh

cadangan 1 (by sms) = 13 February 2010 (Saturday), 14 -15 feb 2010 (chinese new year), so ramai yg pulang ke kg, then 8 feb 2010 gaji...

12 comments:

LYaFRINA said...

sha ada x dlm pic tu??? tnjuk sket nk tgk... tahun 1998... lya baru form 1.. huhuhuhuuuu..

~aSHa~ said...

sha pakai baju putih, yg ada pink di lengan tu...baby tu, baby sha...member yg pegang tu tgh preknen time tu, skrg dah besar dah anak dia....

raudah said...

kat rest house kan zidah...rugi aku x join...tp nk wat cane..x de rezeki...utk next gathering insyaallah aku join... (^.^)

.:fyzz:. said...

owh ya aku norhafizah kelas 5 langkasuka..kowang ingt tak? ala aku la yg plg ngetop kt kelas tuh..yer la aku sorang je pelajar melayu yg kai skirt ..kowang ingt tak hahahahahahahah..heheheh..nak gelak suka2 leh..maap lah x student sekolah SMKT yer aku x smkj, nuh jauh di aloq setaq kedoh nuh ha..wow bestnya ada gathering..bagus2 zidah..leh mengeratkan silatulrahim..kan kan..moga sukses la perjumpaan hampa nih..insyallah ramai la nak join nnti..

~aSHa~ said...

raudah --> odah a'ah kat rest house..tq tq..nti dtg tau aku buat nanti...leh tgk anak teruna hang...

fyzz --> ye aku ingat hang...hang la budak paling nakai ala2 sakai..ops...eheheh sori...ala2 ngetops mmg hang...hingga la ni..takde sape leh lawan..mmg ngetops n mantops

.:fyzz:. said...

tp mmg la kt sekolah dulu aku mmg nakai..tp tak la tahap sakai..kah kah.kah dn kah kah lagi..(gelak ala2 samseng kg dusun)

Zimah's Depart said...

salam..
zidah, chinese new year aku balik KB lor..huhue..xdpt nak join..tarikh lain bleh?

raudah said...

eh..bkn anak teruna..anak dara..hehe...bby girl la....zimah baby boy...n lela pun (^.^)

~aSHa~ said...

zimah..ko nak tarikh bila wei?

ce ko bagi cdgn

~aSHa~ said...

odah, anak dara ke..aler sweet nye..sama dgn gegirl aku..leh kawan nanti...

{ e'mie } said...

ERKK..aku cadangkan pun tarikh 14.2.2010..cuti raya cina terus tuh..walaupun aku takder dalam senarai sekolah ko..tapi aku sokong gathering ni..

~aSHa~ said...

ehehehe emie ...tq for the support

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels