Tuesday, December 15, 2009

pengunjung bertuah bulan lepas

so oleh kerana arini idea ada tapi tak kesampaian nak menaip..so aku buat entry simple mimple je ye...supaya ari2 terisi...

ada org kata ari lahir seseorang, mcm ari yg tak elok buat tuk si tuannye, ye ke? aku tak caye..aku tak caye... (korang paham ke maksud soklan tu, aku pun tak reti nak buat soklan).... bagi aku HARI lahir seseorang tu lah HARI yg LUCKY utk individu tu..so aku dilahirkan pada hari SELASA...(oPS kantoi sudaaa)...so aku rasa HARI SELASA adalah hari lucky tuk aku, mak aku, abah aku terutamanye (sbb dpt anak pmpuan kan abah kan), hari LUCKY tuk abg de aku jugak (sbb dia suka dpt adik pmpuan gak), ermmm so aku rasa mmg selasa is de lucky day..... (so apa kejadah nye org tu kata, ari kelahiran ari yg buruk tuk si pemilik..huhh karut marut)

wah mukadimah pjg dah, dari takde masa boleh plak aku create mukadimah, korang kan tau aku ni bukan reti mengarang dlm bahasa melayu, dlm bahasa india aku mmg gred A1..uhuhu...

so straight to ampang point......sempena hari kelahiran aku ari SELASA..aku nak hadiahkan coklat tuk pengunjung yg TEGAR...iaitu....

lu tgk la sendiri ye...


so kepada pengunjung itu sila la bagi ur addrs ye...ko mmg LUCky arini..dah la ko buat blog ttg org bagi adiah tuk followers ke 100..tahniah ar...u r so lucky....


so next time..aku pun nak buat gitu la..tuk commentor tegar dan polowers yg ke xxx..mengikut hari keLUCKYan aku jugak...adiah next time ialah...tiket ke genting...(itupun slps aku dpt tiket tu dari kawan yg tlg amikkan kat pej NSTP tu..tq ye fren)


MANJA SGT KORANG NI..AGAKNYE SEME JADI ANAK abah korang kot...huhh aku ingat aku la sorang anak abah yg manja ngada2....ye ar...kalo tak nampak gak...korang klik kat word pengunjung yg bold tu...ada nama dia....adehhhh....

18 comments:

*Miss Geli^ said...

aku tak nampak pun sape orang nya??

tak leh klik pun...???

aku assume aku je la eh

nanti aku sms alamat umah aku..ingat, tulis nama aku bebetol, kang bak aku gaduh ngan posmen lagi

~aSHa~ said...

ehehehehe....ok aku kasi beso skit gambo tu ...

~aSHa~ said...

ehehehehe....ok aku kasi beso skit gambo tu ...

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tak leh tengok la asha.. tapi compem la bukan akak kan?

Echa said...

tak bole nak klik ke hapa ke... ke kena pakai kanta???

..nOj.. said...

oh ai pun lahir ari selasa... n dis year beseday ai jatuh ari selasa minggu depan... tolong semua tgk kalendar korang dan mark skang jugak supaya tidak terlupa wish aku pada ari tersebut ye... hahaha

dan... sila baca ini leklok ye... SUAMI AI DAN ANAK AI JUGA LAHIR PADA ARI SELASA.... hahahaha guess kami sekeluarga sungguh lucky...

meh adiah... aku sms alamat ek

.:fyzz:. said...

eben dol aku rabun tahap 200 wat..aku pakai spek..tp dh kai spek pun tak nampk ngan jelasnya..sila ekjas yer puan jidah..kot2 la aku yg bertuah itew..hehe

~aSHa~ said...

kak mimi ---> ehehehe ahli bloggers jugak...(mmg la pemblogger kan...)

echa --> kalo ada kanta sila guna..kalo tak membazir je beli kanta mahal2 kalo tak digunakan...

noj --> ari lahir ni mean ari lahir yg ko lahir masa ko melihat dunia utk pertama kali ar....mean tahun ko lahir..bukan tahun ni....

fyzz --> aku try ejas tu..kalo tak dpt..ko klik kat bold word pengunjung tu ye...tq

@juera said...

dok leh nk tgk pong akak...
tp rse2 mcm adik jer yg bertuah tu..
meh cni coklat..haha

~aSHa~ said...

eheheh klik kat word pengunjung yg bold hitam tu ye

Echa said...

muahahahaha.. aku ke wei.. alaa.. susah susah jeeee.. tima kasih laaa.. ala.. tau tadi tak yah buat entry pun takpe.. ko ym je aku.. segan aiiiii.. hahahahha.. ari selasa rasanya ari luck aku jugak la... hehhhee...tq.. tq...alamat aku, aku ym ekkk..

iz-AnN عبداللطيف said...

bukan aku ker???jap aku ym ko...

~aSHa~ said...

sila2 la ym aku yg tak on on dari tadi..sbb beruk ben masih ada di dlm beg...ehehehhe

*Miss Geli^ said...

setting balik la gambar tu..bila klik gambar bole enlarge..tapi jgn tanya aku, aku tatau...tolong tanya noja..dia tau..dia la ajar aku tu ari...

~aSHa~ said...

nojah tlg ajo...aku tgh tgu pengajaran pembelajaran ni..ehehehe

gina marna said...

alah..klik2 x kuor gak...huhu

.:~e'mie~:. said...

ermm..nampaknyer akulah yang last sekali yer..sori yer zidah..bley tak ko selalu publish graf tuh untuk tengok aku ni tegar ke tak...aku ni banyak keje..abis time keje baru bley explore..sori yer

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels