Thursday, December 3, 2009

Ramai Opismate bawak BERUK ke Opis


berita hangat yg berlaku kat opis aku skrg ni...merata-rata kawan opis membawa BERUKben ke opis...bukan takat aku sorang, malah lebih dari 5 orang bawak natang ni...huhhh...alkisahnye bukan sebab pejabat kami takde kemudhan intenet, malah ada wireless lagi, tapi perkara yg menyebabkn kami bawak BERUK berkeliaran di opis ni sbb segala mende telah disekat, facebook, ym dan youtube apatah lagi...susah tul skrg ni nak tgk cite lucah oltromen (aku tgk lagi ke cite gini? cd lucah kat umah yg pernah dpt pun aku patah²) actly susah gak kepada penceramah2 yg nak donlod sesuatu untuk presentation, tapi disekat...huhhhh, sib baik aku takde beruk2 jadian tu...so aku buat keje je la kat opis ni....huhuhuh....(caye tak? caye je la ek)
actly aku pun bukanlah tegar membuka facebook, youtube apatah lagi YM....(ehehehhe), blog ni pun aku update mlm2...dan autopublish je (emie, autopublish tu kalo nak buat, ko pg kat post options tau, klik kat situ, then ada post date and time, ko tuko la time kat situ dan tarikh gak tau..nak publish tahun depan pun boleh, tapi basi dah la cerita tu)

kesimpulannye...jom makan coklat...echa..coklat ni yg aku kata tu..pernah nampak di mana harga tuk 2 bar coklat ni RM2.20...dia berkembar tu tau... nak adiah tuk komenter yg gementer lah
jgn la dihina gambo yg mmg benar2 hodoh ni...kerana aku akui dan mengakui sebenarnya kamera tu mmg betul2 murah je...lagi singgi nak 400, percuma kad reader dan bateri plak tu...org lain leh zoom 300 meter...aku takat 2 meter je...uhuhuhu sian kan aku? eh tak yah sian²...mmg aku takde hati nak beli lain...sekian tima kaceh...

9 comments:

LYaFRINA said...

hehheeh...sib baik opis lya ok.. tp duk asyik layan iternet..keje jd ttgal plok.. bla nk kuar report bru kecoh... uwaaaa.... kna la ot..

@juera said...

hehe..BERUKbeng sy dh mampos..kesian dia dong..ahakz!..x mmpu nk bg perkhidmatan yg baik..kasi potong..potong aje ler..ngehx3..nk cr BERUKbeng yg lain ploks la..dh lma x leh buka YM..uwaaaa..

p/s: cokelat satu..byk tuh..meh sni skit..lapo ni ujan manjang..ngehx3..

.:fyzz:. said...

aku pun lama dh tak berfesbuk..ym pun sama la..la nih dok melayan blog je..ingtkan beruk apa tadi..yer la ku sangka menatam beruk betui..huhuhu..so leh ko kait apa kaitannya berukben ngan cekelat..makasih..:)

..nOj.. said...

betol aku pun pn nk tnye soklan cam pjot... ape kaitan beruk dgn cekelat... patutnye awak ni letak gambo beruk,, bukan cekelat... fail

Echa said...

ni entry autopublish ke??? aku jarang autopublish ni.. salunya apdet masa keje jeeeee.. heehhehehhehe....

~aSHa~ said...

lya --> cedih kan jbtn gomen ni..ahahaha...tp sy ot tak pernah claim

@juera kasi potong je...bukan ke ada iklan apa tu..potong yg lain, amik yg dia punye..adeh lupa plan apa..

fyzz dan noj --> aku pun conpius ni pesal gambo cokelat yg kuar...uhuhu bikin malu ar...lari tul dari tajuk...fail fail...

echa--> ini auto la ni, time keje aku jadual spt sblm..smpt walking je...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak pun selalu buat otopublish jer.. kat opis pun disekat.. takat nak bagi komen boleh, nak update gambar, tak boleh..

berukban kat opis pun lembab, tak leh harap.. membazir jer akak langgan berukban ni

iz-AnN عبداللطيف said...

aneh...berukben ko rupa cekelat ke apa ni???

~aSHa~ said...

kak mimi --> berukben skrg ni mmg mcm BERUK

izan --> ni la berukben terbaru...kalo mau jadi ar comenter gementer ye...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels