Friday, December 4, 2009

Suka hati aku la, Dia kawan aku 10 Taun tau

retype balik 'Suka hati aku la Dia kawan aku 10 Taun tau'

ha saje aku buat tajuk ni...ehehehe..nak kasi panas2...tadi aku terbaca komen kat blog member ni (tak pyh backlink la ye) member aku dah bgtau dia tak kan publish komen2 yg akan buat aku terasa..tapi aku pujuk rayu dia suh letak je la....aku tak marah...lagipun n3 ni pun bukan untuk TUNJUK PERASAAN...n3 buat tuk sbb takde IDEA MARI lagi...ehehehe...

budak tu kata lebih kurang seperti berikut : .'benci la paksa2 orang komen, pe dia ingat blog dia hebat sgt ke' ha cenggitu la ye...ini komen aku simpul semua sekali harun....

aku harap budak tu tak baca..kepada member, ko jgn bagi plak link aku ni kat dia tau (lgpun mmg ko tak kan bagi, sbb ko ckp kalo tak, sure BLOG AKU FeMeS, ranking NAIK...nti habis la populariti ko)...sbb dia tidak DIJEMPUT pun..nak mari gak atau terjergah jgn kutuk2 udah....okeh..sbb aku dgn ko BUKAN GADUH pun...muahahahhaha..dan entry ko tu pun bukan ko marah kat aku pun kan...masa ko buat entry tu ko dah ckp dgn aku awal2....

oh ye berbalik kpada tajuk di atas...ha suka hati aku la nak paksa2 member aku tu..aku dgn member tu dulu main tunjal2 je...takde hal pun...aku tunjal member, member tunjal aku, eheheh kalo gaduh pun, gaduh hebat gak kami dulu, siap ada pistol2 air tau...tapi gaduh tu la yg merapat2kan lagi..sbb gaduh la wei dpt kenal hati memasing.....ce kalo satu pasangan takde gaduh langsung...sure kedua2 tu pendam perasaan...ceh x beh langsung....lagi langsung tak kenal hati budi...eh kenapa aku sebut pasangan ni....ermmm oh ye, aku dulu dgn member pasangan LESI terhebat (sila jgn la caye ye, rekaan semata2)

so suka hati aku la dgn member aku tu dan member2 yg seangkatan yg sudi dgn aku lagi kan...nenek kebaya kan...

sure blog aku dikutuk oleh readers member tu...ehehehehhehehe...kalo nak kutuk2 la...berat sebelah kanan aku skit...alhamdullillah....

aku ada gambar beruk khas tuk sape2 yg bakal nak kutuk tu...lgpun gambo ni khas tuk tajuk entry yg lepas tu...tajuk beruk tu...sbb aku ter upload gambo coklat daa kat situ....ha ni bayar balik


eh bila dah upload ni baru aku pasan...sure lepas ni org ingat tajuk tu berkenaan beruk ni...mean org ingat aku berkawan dgn beruk ni 10 taun dah...uhuhuhu arghh lantak p la.....beruk pun makhluk Allah...nak gelak, gelak la....pe salah nye kan berkawan dgn makhluk Allah...

tapi peringatan...beruk ini bukan gambar member aku ye

10 comments:

hazlina said...

nice blog..n salam kenalan.Jom melawat n follow blog sy..;)

iz-AnN عبداللطيف said...

hohoho...suka ati kolah weii...:
P

gina marna said...

eh itu bukan gambo member yg selalu main depan kuarters tuuu??? ekekkek...jgn maree arr

~aSHa~ said...

hazlina --> salam kenal..i nak lawat u punye blog...

izan --> ha ko pun atr kawan sengkeh kawan..same jerk...

gina marna ---> shhhhh jgn ckp kuat2..nti kantoi ar sape bespren porever sy yg rajin duk depan umah....uhuhuhu...

.:fyzz:. said...

aku kurang paham...(smbil wajahku bekerut seribu;;;;)

~aSHa~ said...

eehehe pijot aku dah pasan mesti ramai dok paham...yg mengumpat aku je ni paham...muahahahahhahaa...

hazlina said...

already followed ur blog!!

..nOj.. said...

/me wat muka konpius gak sambil kelip2 mata pening aku tgk background kaler pink ni... tukar tukar

~aSHa~ said...

nak tuko kaler hitam ke baru tak pening...ceh...warna mende lagi?

afayufu said...

ignore je ape org kata.... mcm kenal lah.. DSS? jom ziarah...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels