Monday, December 14, 2009

sy nak dpt CEMERLANG


saya...saya? ish korang rasa ok ke guna saya, sopan skit wei (sesuai la dgn aku yg penyantun ni, sila umpat secara jemaah ye, time umpat tu invite aku tau)...ke aku je, atau ai, atau asha...getik tak? hua hua hua...


lately bz skit...kepala hotak ni konon2 byk la ideas yg bernas2...sbb makan beras dari bernas la ni punye pasal..tu ideas mencurah2..cuma tak kesampaian je nak buat autopublish ke...atau nak buat direct je dari sini meja skrg


so aku rasa arini nak concentrate dgn kerja...sbb aku ni bercita2 nak dpt anugerah cemerlang....uhuhuhu....mcm kelako plak impian cenggitu kan...kelako ke wei...tak salah kan kalo kita mempunyai target untuk setiap tahun...so mmg tahun ni aku target nak dpt anugerah cemerlang..sekurang2nya hasil2 kerja aku yg keras tuk tahun2 ni berhasil...keras yg lain mmg mudah dpt hasil.. muahahahaha ha nak kutuk la tu blog aku luc-ah ek...blog aku kan takde pun aku mentioned specifik kepada family ke atau kepada penulisan jiwang aku (pandai ke aku mengarang @ berjiwang)


kepada rakan2 yg ada sepejabat (jikalau ada...uhuhu, pls jgn angkat tangan inform kat sini u r my colleague ok) jgn la bgtau aku berblog ye...muahahhaha..ckp la kat bos..aku ni rajin sekali tau...muahahahah...uwekkkkkkkk.....tak pun jgn ckp2 apa..mati aku....


ok bye semua...selamat bekerja secara serius kepada DIRI SENDIRI


nota info :


1) aku tak leh on ym becoz kalo on ym aku takleh on xxxxx untuk isi markah kaki dan tangan jbtn...kalo nak ym aku kena on berukben..bukak berukben tak leh masuk link xxxxx


2) komputer aku, direct ke pintu masuk bos, mmg sengja susun begini....so takleh selalu sgt blogwalking...(tapi mlm2 ai terjah tau uols punye blog..)


3) sememangnya..mmerlukan aku buat keje secara serius...sbb mende ni hal serius...so tak leh nak buat dlm satu masa 3 kerja seperti biasa...sbb nti tersalah markah org, bahaya...



itu sahaja setakat ini...selamat berblog......



gambo ni kat pej lama...kat pej baru ni..tak sempat nak bergambo2..maklum la bz sgt...hua hua hua.....

15 comments:

MRS. K said...

dah nak dekat 6 taon keje
tapi tak penah dapat cemerlang pon
sob..sob..sob...
i tak pandai kipas bos kot..huhuhu

@juera said...

saya pon nak jugak..(perasan tak cm iklan ape ayat tu??)ahakz!..
insyaallah ade rezki dpt ler tu..
yg pting keje kna ikhlas..
bkn semata2 utk dptkn ganjaran k..
eh pndainye aku nsihtkn org..
aku sendiri pn nak wei cemerlang..
tulun..tulun bg la aku cemerlang thn ni..huhu

Ena said...

Salam..

Mudah2an.. :)

gina marna said...

isi betol2 markah ai tuu...ngeh3

pssttt...kalo dpt cemerlang RM1k + RM10k tuttt byk gak kan....hua hua hua la jugokkk :)

..nOj.. said...

kalau aku dpt cemerlang agaknye merusuh org opis aku... bako bako pejabat... hahaha

*Miss Geli^ said...

aku pun..merusuh depan pejabat PM ni..cam tahun lepas, siap bawak banner suh gugurkan nama aku...

~aSHa~ said...

mrs. K--> ai pun almost 6 year...eh almost apa...mmg dah 6 years pun....uhuhuhu....tak pernah gak dpt..uhuhu

@juera ---> adehh nak cemerlang gi annouce kat blog sendiri ar...eheheheh jgn mare beb..doakan akak ye..hua hua hua..tak abih2 lagi impian ni...

Ena --> tq..amin

gina ---> kita kayo kak..kayo...pakcik kayo dan leh beli kasut byk2...nti boleh la pencuri tu curi lagi kan kak...

noj --> pesaal plak nak merusuh..ko buat keje tuk bos ko..bukan org opis ko...bukan ko PA kepada semua...

~aSHa~ said...

miss geli ---> ye la patutnye nuffnang bagi ko cemerlang..pesal plak jbtn pm nak bagi ko kan..tak patut tak patut...mmg tak patut

.:fyzz:. said...

thn nih thn ke 6 aku keja..tak penah dpt pekerja cemerlang,gemilang dan sembelang..
bak kata cik jah..mau ada rampasan kuasa kalau aku dpt anugerah sembelang tuh eh cemerlang..heheh..takpe yg penting kita pulun wat keja..(smbil porak perandakan meja cenggunun kita amt bz mengalahkan bos kita..hua hua..pepun...kecemerlangan dicipta oleh insan biasa yg berusaha secara luar biasa...

@juera said...

k..doakan "KITA" sma2 dpt erkk..aminnnnn...

gina marna said...

pantun kasi semangat dpt APC...:)

Pagi hari mandi di perigi,
Mandi di sana banyak juga,
Kalau tak dapat tahun ini,
Tahun depan kuambil jua.

eceh...

.:~e'mie~:. said...

erkk..blog rusuhan ker ni...kahkahkah..takper..tak nampak lagi kerajinan ko tuh..lagipun ko banyak pindah pejabat..aku ni dulu stay ajer 4 tahun kat pejabat lama..baru orang nampak..ni kat pejabat baru lak..kena tunjuk rajin balik ler..heheheh..jgn kata orang ofis nojah n nogha merusuh, aku pun kalau depa dapat merusuh..kahkahkah..jgn marah yer...

lin_cute said...

ish...kalau nak cemerlang tak payah nak kipas2 bos...tak baik...apa2 pun kena base on niat individu tersebut....kalau memang rezeki kita nak dapat cemerlang...insyaallah dapat....don't wori...

~aSHa~ said...

fyzz --> hang bakal dpt tu..dah lama keje situ

@juera --> amin semoga ia milik KITA

gina --> amboi ada pantun..cayorkkk

emie + lin --> korang dah dpt APC..huhh...tak aci...aku cemerlang membilang tau

.:fyzz:. said...

eh zidah..aku kat mara kedah baru 3 thn la..before nih 2003-2005 (MARA HQ,KL)
2005-2006-mara penang..

kira aku nih nomad la..pindah randah..

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels