Thursday, December 10, 2009

tag by lovelywa

wah ada tag lagi skrg ni....ingat dah pupus ditelan zaman..bagus²....ni aku di tag dari Lovelywa
kawan baru....dia ni PA gak..kat jbtn mana aku lupa...dan tak tahu nak pangey akak ke adik ke sebaya ke...hentam je la ek...yg penting KAWAN...

aku pun nak jawab dlm malay mcm ko punye gak

A: write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

1. dia pun ahli koir gak (betul kan)

2. dia PA sama mcm aku..

3. dia cun mcm aku gak (ehehehhe)

4. dia ada sepasang anak mcm aku gak

5. hero dia suka tgk oltromen dan upin ipin sama la jugak hero aku tu

B: jot down ten (10) interesting facts about yourself and your hobbies..buat 5 je la setiap 1..jenuh nk pikior..myself:

1. up to date (muntah tak korang)

2. takut perut muncit, tak canteek..tak vogue...

3. love to make love...opss...(adehh kang ada komen menyentap)...love make up too

4. ada kerjaya sendiri dan tak nyusahkan org lain

5. have 2 kids, tapi masih ada kata mcm belum kawin...hua hua hua (uwekkkkkkk <--- ini perkataan dari kawan2 kedengki ye, mcm ai tak tau) 6. i love choc...(lupa nak letak) my hobbies:

1. hobi baru dah skrg ni ---> blog walking, komentor tegar gak skit2....

2. main boling juge..walau selalu kalah dgn mr. hUBby, tapi aku pernah menang gak dgn dia...

3. i love shopping too ini kan terapi..walau shopping di kedai pak abu depan tu

4. garas bilik air (dah jadi mcm hobi plak dah...tapi ye ar wei...)

5. tgk duit kat kedai, i love money..uhuhuhu..kalo ada terlebih duit simpan (kira hobi la kan)

C: pick your ten (10) more deserving recipients and describe them..

cik jah aka nojj....dia punye ayat skrg ni mantops

izan ...dia yg byk ajo aku ttg dunia blog, dulu selalu maki aku sbb tak update blog, skrg aku mau maki dia plak

@juera ....my kolik....baru menceburi dunia blog...sila2 ye

zieha ...yg dok kuantan tapi menyepi je blog dia skrg ni

siti sifir...akak yg super idea

mrS may aka fifie ....mula2 kenal dia, masa dia cite ttg ular masuk umah dia...seram aku

Lya ...yg duk kemaman...sihat ke skrg ni? sepi je

lin_cute ...org jb, yg ada 2 gadis melayu yg CHANTEKK....(ingat jgn gelak sambil berjalan)

ziemah ... my exskulmate...ada hero nama ADAM mcm cite nur kasih plak...

yg ke sepuluh adalahhhhhhhhhh...... sape ek? ejan? nak ke dia terjah sini lagi...uhuhu, nogha vs cik geli? dia dah femes...layan ke aku lagi ek....ntah2 dah beranak, dan ramai org duk tgu kat spital....ermm echa? dia pg shoping YES tak abis2 lagi tu...., amy? tgh muncung je tu...huhh....kak mimi? nak ke dia buat...dia skrg sibuk dgn menjamu besday je...

ermm kak mimi je la ye...leh ke? pijot la pilihan kalbu...


ok sudaaa dah kerjaan ku ini ye lovelywa....

AKU MENANTI2 TAG DARI PIJOT AKA FIZA ELITE...EHEHEHE AKU MAU TGK TAG LEPAS REHAT YE...

16 comments:

.:fyzz:. said...

zidah..aku bukan kawan ko ke zidah..sob sob sob..sedeynya aku...:(

~aSHa~ said...

eh sori sori..tertinggal la tu..ramai yg tertinggal tu...pe kata ko buatkan je..org lain tu belum tentu buat....soriiiii bangat

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak dah agak dah, mesti nama akak yang last tu.. pe kata bagi kat pijot, sian dia tu dah majuk dah

.:fyzz:. said...

ok la kak mimi..nama akak last ..yg fiza nih lansung out of list..sob sob lagi..
jidah..hmm takpe la aku bg laluan kt kengkwn yg lam list tuh..huhu..lagipun satgi lam kui 2 aku nk kuar pi meninjau kawasan..cewah cam YB lak..aku kan nak wat Program dgn kanak2 sindrom down..(so aku ngan group aku nak pi tgk persiapan tempat..nun jauh kt Changlun,kedah..

.:fyzz:. said...
This comment has been removed by the author.
.:fyzz:. said...

PUAN HASHAZIDAH.wey aku leps solat nih nak kuar dh nih..aku kn seketeri projek program aku nih.kalau aku jwb tag nih alamatnya tak smpai la changloon..wey jauh wey .sempadan siam nuh hah..kalau bukak hotfm..kompem chanel radio siam berebut jugakk..serius aku tak tipu..kompem dimonopoli oleh Siam FM..hahahah

~aSHa~ said...

ala alasan la tu....huhhh wei wei nama sape ko tulis tu....haspijot tul la dia ni...ha sampai siam jgn lupa beli buah kaki tuk aku noh..

.:~e'mie~:. said...

erkk..kenaper berebut2 ni..sabo..tengok aku releks ajer..walaupun aku tunggu ajer nama aku dibaca oleh aku...sabo..ternyata zidah tak lupa aku..alhamdulillah...

::Mamalyna:: said...

wahai cik gidah, aku baca blog ko yer...even aku tak tinggal komen pun tp ai klik tau nuffnang ko tue...

iz-AnN عبداللطيف said...

layannnn

..nOj.. said...

cik jah aka nojj....dia punye ayat skrg ni mantops <<--- ni mende maksudnye ni... apekah jenis ayat ini. perli? pujian? mengata? mengutuk? atau ayat nk kena tampar? haha

~aSHa~ said...

aku rasa nojah skrg ni senggal.com ar...pesal plak tampar2 masuk dlm ni? ko ni pesal..tak dpt mlm tadi nak hot2 kat tmpt org ni? bikin hot tul...ayat gitu bukan mantops tu..itu ayat bangal...

mantops tu ayat2 ko kat blog la...salah ke? ish...ada gak penyakit kawan yg tak dpt mlm hari...dok marah kawan kat blog kawan...

~aSHa~ said...

ye ye mamalyna ai tau yg tu..jgn sebut disini..uhuhuhuhu...

..nOj.. said...

huk aloh... mengom betul tiba2 je cite pasal 'main' ni pejaddah... isshh isshh (istighfar) haha

Zimah's Depart said...

alamak..I pun kena tag gak ke..ni yg lemah tenaga ni..

Sitisifir10 said...

super idea???? blank...blank.... :P

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels