Tuesday, January 26, 2010

CD - Ketenangan Tidur Sepanjang Malam dan Play Sing & Learn



KETENANGAN TIDUR SEPANJANG MALAM

1. Rock A Bye Baby 2. Lullaby 3. Hush, Little Baby Don't You Cry 4. Brahms Lullaby 5. Hushabye 6. Good Night 7. Sleep Baby Sleep 8. There, There, Hush a While 9. Oh Bulan 10.Tidurlah Intan 11.Tidurlah Adik 12. Manja 13.Harapan 14.Timangan Untung 15.Suriram 16. Burung Kenek - Kenek



PLAY SING & LEARN

1. Pamparia
2. Lenggang kangkong
3. Burung Kakak Tua
4. Bangau Oh Bangau
5. Bangun Pagi
6. Kopi Susu
7. Rasa Sayang
8. Pak Abu
9. Terbang Burung
10. Jack & Jill
11. Mary Had A Little Lamb
12. BINGO
13. Head & Shoulders, Knees & Toes
14. Pop Goes The Weasel
15. Skip To My Lou
16. The Farmer In The Dell
17. Row, row, row your Boat

Tawaran kedua-dua hanya RM10.00

postage : rm4

berminat ? sila tinggalkan pesan d ruangan komen atau ke azrisha03@yahoo.com

15 comments:

LYaFRINA said...

errmm kawan2 lagu2 tu semua mmg best... smpaikn kt y besar pon seronok mdengarnya... skrang duk dlm kete msti psg cd y packing kuning tu..
n aritu, fain try psg cd y packing kaler biru gelap tu.. mmg mnjadi.. asya tlelap..(kalo x caya cuba try).. mmg lagu2nya slow n blh buat kita mgantuk.. pendek kata,, lagu pon blh meransang minda n otak ank kita.. lya pon ada tbaca psl artikel ni dlm majalah Pa n Ma....

**> lya suka lagu PAK ABU... mmg best.. kdg2 duk ulang lagu tu jer...

LYaFRINA said...

****> dpt milo secawan

Zimah's Depart said...

zidah,
aku nak beli boleh?

~aSHa~ said...

lya --> amboi tukang promote...tq ye....eheheh tq tq...dan tima kasih atas milo secawan...ti sha try dpt apa di sane plak..

zimah boleh...ko nak bila? wei minggu ni aku ke putrajaya..nak by hand? xyah kos pos dah

mama c'fa said...

hih akak kite pun nk la bli 1... hihi kite bru ade 1 je cd lgu2 for bby ni.... hih(cari lagu rock bye baby)suke gile tau.. hih bukan mamam die.. mcm nk dptkn ni...

p/s: btul ckp sis lya..jgn kate bby je lelp mama die pun lelap skli hihihi

Zimah's Depart said...

zidah..bile tu ko nak mai..hari aper? sabtu aku gi melaka..ahad mmg ada umh..kalo kemana-mana pun mmg dlm kawasan je..

LYaFRINA said...

Asha:-
hehehe.. promote??? sambil2 kot.. tp apa y lya tulis tu benar2 blake.. mmg betul pun... X rugi pon.. lg pon mmg cari lagu kanak2.. kalo beli kat pasaran mahal kn..

**sha p putrajaya??? alamaknya... blog pon rehat k???

~aSHa~ said...

mama c'fa nanti emel ke azrisha03@yahoo.com ye kalo berminat...

ziemah --> aku pg hingga isnin ke sane...mau layan aku sebentar tak? ahahaha...

lya --> blog tak rehat kot..nanti sha buat autopublish ke...tapi sha akan tgk sentiasa...bawak lappy...

Zimah's Depart said...

zidah..isnin? cantik..isnin aku cuti..bleh²..jmpe kat maner?

~aSHa~ said...

zimah --> jgn ckp kuat2 kat sini...nanti org tau..ahahah

sms ek...tq

Zimah's Depart said...

ok..nnti sms..paling cpt call je..

..nOj.. said...

aku nak. jumpe kt hiway. aku balik lipis minggu ni. sius ni weh. lam kete leh pasang lagu2 gini je. kalau pasang radio asek la lagu lucah2 je kuar.

~aSHa~ said...

zimah --> ok roger

noj --> bila mau? aku ari jumaat pagi kot gerak ke pahang...pahang tu..siut je munyik

nia said...

salam,
nak tanya cd tu ada lagi tak

~aSHa~ said...

nia ada..masih ada lagi

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels