Thursday, January 21, 2010

I Love U Adik Contest

so aku plak nak join contest...jom kawan2..



syarat-syarat penyertaan:
Membuat spesel entri ttg contest ini
Menjadi follower bg blog
ini dan blog mylittlekimi
wajib (pakse rela) meletakaan blog
ini dan blog mylittlekimi di dalam bloglist anda
sila letakkan banner contest di side bar anda
penyertaan terbuka kepada kanak-kanak dari umur 0bulan hingga 12thn
tidak terikat hanya diantara anak dengan anak (diantara adik dgn kakak @ abang) shj....boleh jugak meletakkan gambar anak dgn anak jiran, anak dengan anak buah, anak dengan anak kawan, anak dengan anak org laen (yang kebetulan jmp dimana2) tetapi watak utama mestilar anak anda sendiri
sila nyatakan nama dan usia anak anda.
maksimum TIGA keping gambar bagi menyertai contest ini.
TIGA orang peserta dengan gambar terbaik akan dipilih sebagai pemenang

tarikh tutup adalah pada 01 FEBRUARY 2010 jam 12:00pm (pemenang akan dipilih secara adil..bukan menggunakan random.org ye..)
setelah selesai, sila tinggalkan link anda di ruang komen.
**hadiah tajaan
mylittekimi**


GAMBAR YANG NAK DISERTAI - 3 KEPING (maksimum)






eh puan penganjur lupa nak bagi nama dan umur anak2

nama abang : muq'ri Danish

umur : 4 taun

nama adik : maisara damia'

umur : 2 tahun

nama mama..mau ke?

12 comments:

LYaFRINA said...

Gud luck utk danish n sara...
waa.. musim bcontest bmula..

LYaFRINA said...

nuff---> PROTON

Zimah's Depart said...

good luck..anak aku sorg lg..lom ada adik..hehe..

ardinihumaira said...

All the best kak!

Fuhh...anak2 akak sies sungguh akrab dan caring

~aSHa~ said...

lya --> thanx

zimah --> thanx jugak

dni --> itu lakonan je .ehehehe..tapi time dia baik mmg tul2 baik..kemana2 berdua..time gaduh..amik ko..adik pun pandai lepuk abg...ehehe nangis plak si abg...kadang2 dia tak balas..syg adik kot

Ain said...

gud luck sha...

sooo cute dorang nie...

aLoNg@Na said...

gud luck syg...comelnya bdk dua beradik ni...si abg danish nmpak sgt sifat abang dia...kasihkan adiknya yek....gud..tke cre ur sis okeh....

ank aku bru sorang...

zaradgreat said...

anak sendiri?
tade lagi la.
ehe...

gudluck!

..nOj.. said...

aku nk masuk gak la. nanti aku g peluk adik aku ek. bole kan

aNIe said...

Gud Luck...asya...semoga berjaya...

Faarihin said...

comeynya.. smoga berjaya yer kak.. hehehe.. (^__^)

~aSHa~ said...

ain, along@na, zaragreat...--> tq ye...ehehehe.

noj--> umur paling maks adalah 12 taun ek..

anie n faarihin --> toceh toceh

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels