Wednesday, January 20, 2010

jap je emo tu...kita ubah ke good emo plak


smlm aku terjumpa satu word ni...sgt tertarik plak...dari blog great teacher kalo tak silap...


selalu kita guna blogwalking kan....tapi smlm aku terbaca dia tulis blogjogging...ehehe buat aku benar2 nak tergelak dan admit..skrg ni rasanye bukan blogwalking dah...sbb so slow..rasa nye ala2 jogging yg mcm great teacher tu ckp kan...tak pun blogrunning...sesuai ke...kiranye kalo blogrunning ni..kalo sesape tulis panjang2 tanpa gambar plak tu, aku akan baca kemudian, tapi dgn kesempatan aku baca gak...


bak kata great teacher..letak skit gambo dia kata...baru leh cuci mata, kasi releks..walau gambar tu gambar ala2 70an..lagi org suka (ini aku tambah ye)...aku mmg suka cuci mata terutama bila pg ke blog yg boleh blogshoping atau blogwindowshoping...lagi lagi perkataan apa yg leh buat dgn word 'blog'


tapi ttg background..aku belum jumpa yg benar2 kenan di hati..kalo ikut hati..nak amik pembaris dan pensel nak buat sendiri je border2...ehehehe...aku tanak berat2..tapi nak ada border je..garis pemisah atr entry...atr bloglist, atr komens....aku ada suka background yg sorang dua tu..tapi aku tak reti..maklum la..dah tua dah ni...tapi hati masih muda...

7 comments:

..nOj.. said...

blogjog la... blogrunning pun ade tau. tu kalau tul2 nk cepat tu. huhuh. aku pun x jumpe lg background yg tul2 aku minat. nk buat tuk sendiri pn x reti nk pk ni (malas)

Kniedaz said...

hehehe...kniedaz suka blog yg ada background cantik..tp ada sesetengah tu blog simple je tapi entry diorang best so kniedaz follow je..nak senang cerita, tepuk hati tanya la tuan punya diri nak terus follow ke idak..

LYaFRINA said...

hhehe.. lya dh lama jd follower great teacher orizuka tu..masa mula2 start blogging lg.. cikgu tu dtg k blog ya.. heheheh

tp apa y dkatakn tu mmg btl..

**sha... kita sama la.. kalu sha perasa blog lya sblum ni bground kosong.. just tuko2 kaler.. pernak buat bground cantik..tp x bkenan cz nmpk semak n berat.. n lya kmbali k b'ground purple..kalu smpat dgn sha la.. smpai la jumpa bground skarang ni.. ni pon kalo blh nk cari y lg nmpak x myemak.. psl header plok.. mmg lya suka ltk pic je..

iz-AnN عبداللطيف said...

aku blogjumping...jump2 horey

jajarina said...

ngahahaha..
klako gak ek.. hehe :P

Ain said...

kalau masuk blog sha, akak kena blogrunning....

sebab sha laju sgt wat n3 sampai mengah akak ngejornya....hehehe...

Anonymous said...

nice, i just made tons of fresh emo backgrounds 4 my blog
http://www.emo-backgrounds.info

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels