Tuesday, January 5, 2010

Jengka dah ada KFC...wacaya la sama lu


entry ni ala2 mcm copy paste plak dari org wei..tapi aku tak kira nak hebahkan jugak..wei jengka dah ada KFC...wah semakin maju di sane wei...ehehe pesal jaman kita dulu takde..geram tul..kalo tak...sure dating kat sini je..takde la kawan2 aku dulu duk paw ayam pusing kat kedai tepi jalan mana ntah tu...ada ke paw ayam pusing..eheheheh...
so tahniah la kepada jengka yg dah maju..nak pg terjah2 itm tah bila..kawan2 sibuk nak buat reunion kat sane...
wei adakah kisah ni korang dah tahu di facebook..sbb menurut kata kawan blog yg aku terjah @ blogwalking tu, dia kata dah heboh kat facebook..aku ni jarang bukak facebook tu....manalah tau..ketinggalan sgt ke aku ni? eheheh
aniwei..tahniah jengka semakin maju....punye la semangat nak cite @ hebohkan pasal ni..tak sampai beberapa jam dari entry sebelumnya...ehehehheehhee

18 comments:

LYaFRINA said...

Nape??? sblum ni blum ada KFc lg k?????
Apa2 pun.. blh la org Jengka enjoy menikmati ayam KFC.. smpai mnjilat jari...

~aSHa~ said...

lya --> masa zman kami study sane..takde lagi..ehehe kalo nak makan kena pg temerloh..jauh skit...dlm sejam

LYaFRINA said...

hahahaha... lya xpernah g sampai jengka.. jd xtau situasi dia camner... xpela... makin membangun la tu..

iz-AnN عبداللطيف said...

hahaha...finger licking gud..lalala..

~aSHa~ said...

lya --> eheheh jengka ni kan...nak kutuk gak derhaka plak..sbb tu la tempat sha study menuntut ilmu...tapi org kata...supermarket kat situ jual brg dah berhabuk2...mean takde sgt org singgah..

tapi skrg dah maju..

~aSHa~ said...

izan tulisan jawi --> suka la tu..huhh

::Mamalyna:: said...

bagus...peningkatan..baru ler syok sikit kan...kalau malas p temerloh, singgahler pasar malam beli ayam goreng singgit tue..

~aSHa~ said...

eheheh betul2...teringat pasar malam tu...aritu izan yg ada buat entry pasar malam kan?

@juera said...

ye ke?laa bru thu jengka x de KFC slme ni..tp x pe la..bknnya wajib pn kna ade KFC tu kn..lbih baik x de drpd ada..bli ayam kt pasar malam lg sodap..singgit satu..hehe..eh skrg singgit setengah daa..hukhuk

..nOj.. said...

zinger tower dh kuar... jom g mkn

.:fyzz:. said...

awat masa kita mengaji dulu tak dak kenpuki nih wey..heheh..yer la..kot la nak ada mekdi ka..sekeret resepi ke kan..kena pk gak jengka dh maju..ada uitm lagi tuh..kan kan..btw tahniah pd bandar pusat jengka..

umilia said...

btul2..aku setuju klu jengka tu ade mknn2 yg menggemukkan dan tak menyihatkan tu.hahaha..dah name nye dkt ngn uitm kan.ptt kene ade sume tu..ni tak dlu klu tingin nak gemokkan bdn kenela gi temerloh..dah kurus blk pstu.heheheh..ish..bile la nak smpai ke jgka ni..rindu nak jln2 kat jengka la..

~aSHa~ said...

betul semua..elok ada dari dulu..sbb dulu duit ptptn kita tak tahu nak diperhabiskan kat mana kan..elok mmg ada dari dulu...supaya duit ptptn kita dpt kita lemakkan badan kita..

{ e'mie } said...

nak buat reunion kat uitm jengka..bestnyer..biler?...

ZihNuN FaTiN said...

wah semangat ea akak..hehehe..

slm ziarah n thnx jd follower sy..=)

~aSHa~ said...

eheehe ko la rancang emie..ko yg tlg jadi kepala nye ek..ok?

zihnun FAtin - welkem back...

SuRayA^i. said...

heheh, sis, tronoh nh pun da mju~ da ade kfc gk XD

aleen adela akoo ^_* said...

haishh!!org jengka jugak ke??hu3..
oley sbb kepsi neh baru bukak,makenye weekdays pon bapaknye ramai org q nk bli kepsi.isk3

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels