Friday, January 8, 2010

LOST


ada sesaper bloggers yg minat cite LOST mcm aku yg ternanti2 siri seteruSnya ni..aku tak tahu la dah ada episod baru ke tak....sbb agak lama gak aku tak tgk tv secara serius ni...tgk pun sekejap2 je...ada masa lain..berebut remote dgn laki, dia nak tgk channel 811, 812, 813...kadang2 kalo laki aku takde...berebut plak dgn anak2...dia nak tgk 611- 616...abih tu aku ni bila masa dpt tgk channel kegemaran aku 711 (skrg agak tidak menarik minat aku), 411, 412, 413...huhh...


aritu cite LOST ni ada di ulangkan di tv8...tapi aku malas la tgk sbb nye ulangan siri dari astro tu je..so aku ternanti2 lagi..meke dah pulang kan ke negara masing2..cuma byk yg aku tak paham..ke mmg cite tu habis setakat mereka pulang ke negara masing2 je dari pulau yang mula2 aku syak SEGITIGA BERMUDA....actly apa motive wujudnye pulau..byk gak aku blur ni..sbb mcm jalan cite tu tak habis.katanye...pembikinan cite lost ni menelan belanja berbillion bilion...

boleh sesape tlg inform kan..adakah skrg dah ada siri baru di tv...atau aku mmg betul2 ketinggalan....ehehee

7 comments:

..nOj.. said...

xde lg kot... xpenah nmpk pn iklan kt memane cenel... lost ni aku tgk masa memula je... pastu byk tertinggal terus LOST

sepet a.k.a zack_u said...

tak tau..sebab tak tengok tv..tapi tengok wayang je *blagak..hehe*

SuRayA^i. said...

eheh sis, kite dulu suke series nh..tp smnjak dah msuk yg season brape ntah nh, da x bpe minat sbb rse cte die cm da ngarut2 plk XD

umilia said...

tak pnh tgk secara serius pun..tgk gitu2 je..smntara tggu cite lain stat ke..smntara cite yg kite tgk tgh iklan ke..so tak tau ape2 pun psl cite ni..so aku pun LOST la gak..hehehehe...

~aSHa~ said...

eheheh masing2 dah lost nampaknye..aku pun kadang2 rimas tgk cite tu melalut...betul ar...makin melalut...mula2 ingat betul2 kat segitiga bermuda je...ehehehe

sepet..sama la..jarang tgk tibi dah ni....tgk blog je...muahahahha

LYaFRINA said...

Dulu rajin tgk cite lost tu.. tp skarang dah LOSTTTTTTTTTTT trus..heheheh

~aSHa~ said...

ehehehe mmg semua dah LOST nampaknye....jadi kita simpulkan GET LOST tu cite lost tu..ehehhee

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels