Wednesday, January 6, 2010

rehat yg sgt rushing

arini adalah sgt tergesa2 rasanye....ntah le nape...arini ada meeting (aku dah elak takmo masuk, tu pegawai unit admin tu la paksa aku suh duk sebelah dia...) ada meeting, ada pengarah besar lagi dari pengarah aku nak mai, ada latihan koir, sbb esok plak ada perhimpunan...kata next week..tapi oleh kerana pengarah besar dah terlanjur ke sini..so buat la esok...huhhhh kelam kabut skit tapi takpe ...kami selalu bersedia je...oh ye dah satu lagi..arini la plak ari yg aku bercadang nak cuti, sbb lori barang2 kedai dobi nak sampai..tapi spt aku ckp tadi...pegawai unit admin tu tak bagi aku cuti, suh duk sebelah dia...mcm dia tak pernah jadi pencatat minit...adehhhhhh...so pg la kejap kedai..letak duit skit....percaya je la kat pekerja....tak tahu la brg apa yg sampai..dah le perfume lotion trade mark kedai aku last month salah bau...maaf la lya ye...bau toto tu tak sewangi dulu..dulu wangi tau lya....adehhhh ini masalah kalo aku takde di kedai time lori tu sampai...

oh ye...entry sblm tu aku buat dlm jam 7.55 pagi tadi..masa sampai..buat2 tu dulu, tgk atas meja skit, kul 8.30 ada meeting..tapi saje publish kul 9.30 kalo tak silap...

actly aku nak tag org ttg gambo2 lama tu..nak tgk gak korang2 masa kecik...mesti comey kan...mesti la comey..muka takde dosa..tul idak...

ok org yg kena tag adalah (tajuk nye TAG: GAMBAR-GAMBAR LAMA)

1) nojah
2) izan
3) emie
4) pijot
5) kak mimie
6) maizura
7) kak jihan
8) cik suraya^i
9) Mrs.K
10) mrs. May
11) zieha kontan
12) along_na
13) echa
14) mamalyna
15)umilia

ada sape lagi tertinggal? sila sms aku ye....aku ni ada dlm 10 minit je nak taip2...kul 1.45 nak pg bilik mesy semula...

sila pastikan gambo dari kecik hingga ke tua ye...ehehehhee

ok tata...

11 comments:

cik EPAL said...

gambo lama?? hee

LYaFRINA said...

kih..kih... jadilah tukang catat minit ehhh... keje y mbohhhhsangggkn... lya msk meeting, msti mata kuyu jer...bkn buat ayu, tp tahan ngantukkkk..

**heheheheh... lya xbau pon lagi toto tu... duk kat dlm bonet kete.. xangkut2 kuar lg... sha, guna one drop perfume laaa...

..nOj.. said...

yela nanti aku wat... btw gambo ko kt bwh tu pehal masam sgt.. dh la ade iras2 cam anak india sket... huhuhu jgn mare

@juera said...

alamak..dukacita dimaklumkan bhwa ambe x de gambo mse kecik2 dlu..mak ambe kate baham banjir suatu msa ketika dlu..ceewaahh skema tol ayat..hik3..

~aSHa~ said...

cik epal...sudi2 la buat...boleh? dah buat roger ye

~aSHa~ said...

lya -- sha tak ngantuk..tapi tak reti nak catit mende...ehehehe

nanti anta lagi ye toto ke, baju2 nak kering kalo hujan pun boleh..hantar just tuk kering..aniwei tq...

~aSHa~ said...

noj -->india ko bilang? ish org lain kata mcm mek arab...

muka aku dgn baby maisarah spesis sama..masam je..mak aku kata..aku ni kuat nangis..cegengeng..

~aSHa~ said...

@juera --> ye ke takde? nak lari la tu...ermmm amik la gambo2 jiran ke sape2 ke..kami bukan tahu..ehehhee

.:fyzz:. said...

wey..gambo2 lama aku semua kt kg..kg aku kan jauh..heheh..( tgk la nnti bila aku free aku cekau la album lama..tp tuh la dulu2 mana ada cd leh save gmbo..alamatnya kena scan per semua dulu la..insyalah nnti2 la yer..

::Mamalyna:: said...

aku kena jugak ker? gambo lama? mana nak cari wei, aku cuma ada sekeping jer...nanti aku upload yek...

gidah, gambo ko ni camler muka baby yek...

~aSHa~ said...

fyzz + mamalyna...satu pun satu la..janji ada....

muka kami spesis mencuka je kan..ahahaha

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels