Wednesday, January 6, 2010

Tag: Gambar Lama


masa umur 2 tahun kot..comey tak...masam je mek ni

masa umur 6 tahun...semakin cantik kan...(uwekkk)
masa zaman itm...zaman gedik2...
masa konvo

masa mula2 masuk keje....semakin cantik kan...<---uwekkk
masa nikah...lagi cantik....

tag di dah lama dah kena...dari LYa...uhuhuhu (ada 1 lagi hutang ek)...lya tag gambo lama je kan.....arini berkesempatan nak buat..tapi tak byk la gambo lama..seme kat umah mak...
lya sori lya..takde gambo sgt..zaman masa sekolah..ada tapi tak sempat nak cari...tgk2 takde plak dlm pendrive.....sha ada meeting ni..nti sha cari lagi ke...tata

9 comments:

LYaFRINA said...

heheehhehe....... garangnyerr muka tu???? bkpe tu???? Ape2 pun still nmpk cute miut...
hahahhahaaaaa... byknyerrr edisi..mkin hari makin cantekkkkkk... sbb tu la... si husband kate " tiapppp hariii sayanggg"....

**ahaaaaa.. sempat g ngulorr b4 meeting erkk... kita serupa...kita serupa.... apa2 pun Tq sgt2 cz sudi buat tag ni.. pah ni kalu ada lg koleksi gambar lama2 share2 laa yeee...

aLoNg@Na said...

sha..aku suka sgt nengok ist pic tu..comel giler tu...cute je ek..muka ko mmg xbyk beza ngn skang..

mmg xdinafikan ko smkin canteekkkk...ko mkin slim la,aku jelesss tau...

aku pn nk kobek gbr2 lama jugak la..sonok kn nengok gbr dlu2 ni....
ms kt itm dlu aku ingt ko ni mix tau..

mrS May said...

sgt klasik lorh pic yg atas2 tue....
best kn bile kenang zaman2 kecik kn?
best sgt!!!
windunyer zaman tue..............

~aSHa~ said...

lya --- percaya la semakin cantik kan..sila jgn muntah depan pc, nanti rosak keyboard...ehehehe

~aSHa~ said...

along@na--aku mmg mix ni..mix laki dan pompuan...ehehhe

na ko kena buat tag tu..buat jgn tak buat..nak tgk muka hang plak masa kecik...

~aSHa~ said...

mrS. May --gambo2 dulu kan ala2 kaler gitu..takde kaler dari CANON lagi..ehehe

LYaFRINA said...

sha... sib baik sempat lari toilet.. kalu x.. xpasal2 lya ato keyboard ni kat kdai dobi sha... hahahahah

.:fyzz:. said...

wey aku pasan la..kalau gambar studio masa thn 80 an dulu msti kena ada pokok bunga plastik kan..hehhe..yer la..ko mmg cantik...tertarik dn deboom...ala2 mak arab gitu...hehe (jgn terkoyak kain ko udah la yer..heheh)

~aSHa~ said...

lya - kalo anto keyboard tu, tak kisah..sha terima je..tapi lepas pada tu leh guna atau tak bukan t/jawab dah..ahahah

fyzz --> ehehehe aku dah pakai seluar pendek mlm2 ni..tak smepat koyak...ehehhehe..tapi hampir bengkak dah bontot ni sbb kembang dek pujian ko tu..ahahhaha

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels