Friday, February 19, 2010

AKU TAK POS LAGI HADIAH

KEPADA PEMENANG2 CABUTAN beRTUAH mdm 2010...aku mmg tak pos lagi hadiah2 korang...sorang je aku bagi by hand..sbb dekat sekakang kera x 50 langkah...
kepada ECHA...anda tak bagi lagi alamat anda..yang lain sy dah ready nak pos...tgu anda je ni..tak kesian kah kepada pemenang lain? ehehehheehe...tq ye echa....

7 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

hye asha :) ye betullah tu, iedaluvsham, dahtuko nama dah skang, eheheh!! :) background pun tuko dah :)

Echa said...

zidah.. ko pos la yg lain tu dulu.. nanti alamat aku bagi.. alamat aku ko tak simpan lagi dah ke.. tak nak kawan dah ekkkk...

ainhany said...

salam asha..

hmm akak ni tersenarai pemenang tak???hihii

~aSHa~ said...

ieda --> patut la tak perasan...

echa --> ehehehe aku takde buku alamat mcm zaman seklah2 tu..nanti aku buat ye buku alamat2 kawan2 tu..

ainhany--> eh lupa nak ckp....ainhany tersenarai la..hadiah misteri....lupa nak ckp tak bagi lagi kan alamatnye?

PuteriSatu said...

dah add blog awok ni.. orang temerloh jugak ye.. sama la kita.. saya dah add blog awak.. terima kasih sudi ke blog saya..

Ain said...

selamat mengepos...

sabor ye kengkawan....hehehe...

SuRayA^i. said...

sy kompem2 xde dlm snarai haha~

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels