Tuesday, February 9, 2010

amcam..ada gaya budak ponteng sekolah tak?

bila aku tgk gambo ni balik, aku rasa mcm budak2 kolej ponteng sekolah je (perasan jadi budak sekolalh lagi...uhuhu) ala budak2 nakal je...
apa plak korang pk...
adakah mcm gangster
atau
pemonteng kelas
atau apa ?
jgn korang kutuk bab gigi aku yg besar 2 tu udah...ahahaha...yg lain2 diterima...

25 comments:

kakchik said...

tak nak kutuk sebab nampak kemas dan cantik je. ni uniform apa ni asha? masuk debat ke?

ezzati said...

comel la gamba ni..nmpk natural :)

~aSHa~ said...

Kakchik..--> ni entry peluang tuk kutuk sy...eheheh..ini ahli koir..

ezzati --> natural ek...(mcm serasi dgn wajah nakal akak ni la ye...ahahaha)

sI tEDI said...

gaya guru ponteng mengajar! ekekekekke

lin_cute said...

zidah lawa ar blazer ngan skirt ko....memang ari2 ker cam ni....leh tempahkan tuk aku tak....nanti aku bayo....

nsazwa said...

salam akak..
betul la...cantik uiniform ni..ala2 geng wanita unmo la...

~aSHa~ said...

si Tedi --> ada gaya guru ye? eheheh

lincute --> size lain2 beb..kang tersalah...ko marah..cari kat KAMDAR je..murah wei...sepasang ni tak sampai rm200 pun...termasuk tudung2 tu sekali, blazer, skirt, kemeja, tudung (yg dlm2 tu lain kira)ehehhee

nsazwa --> tudung kaler merah mmg ada ala2 wanita umno kan...eheheh lepas beli tu baru kami terperasan..

::Mamalyna:: said...

tang gg 2 batang aku nampak jelas giler...heheheeh... aku tengok korang cam pengawas jer...heheheh

~aSHa~ said...

mamalyna --> babab kang..kan aku kata..bab gigi jgn sebut...ahahahahaa...tapi tak pe ar...sbb kawan...

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
Kniedaz said...

Alahai nampak korporat sungguh..smart je tgk..

Ain said...

kemas sungguh!!!

pinjam sat!!

@juera said...

ini la dipanggil bdk ponteng skema..haha..

gina marna said...

ahakssss....ponteng tepi pagar ni kire cun lagikkk...try tgk ponteng bawah pokok tuuu...:).

dlm gambo nmpk cun jer tudung kite nih pd hal bapak susah nak pakai...huhuhu ade can x tahun 2010 ni tuko tudung Ariani plak?? hehe ampunnnn

*Miss Geli^ said...

aku rasa lagi elok kalu bergambar kat teduh..tu mata dah itam, kat idung terang plak..\
hok sebelah tu terkemit kemit mata tahan panas....

~aSHa~ said...

kniedaz --> tq ehehhee ala2 keparat dah ada yg tengah tu

kak ain --> meh la amik

@juera --> nti ai tjk gambo yu plak ye..

gina marna --> nti ai letak gambo ponteng tepi pantai bawah pokok plak ye...

miss geli --> yg dia ni bab kutuk mmg serah kat dia...mmg ikhlas..ahaha...cik geli nanti ai tjk bawh teduh plak ye...tepi pantai ditiup angin lagi....mata ai ala2 model kan..tak kenyit2...? betul..ckp je la betul...malu2 plak....lalalalallala

ardinihumaira said...

weh kak... pesal nampak cun sangat? meh nak kotyakkan baju akak tuh.. eee jeles2.

kak... betol tak tipu nampak akan cun miaw miaw kat gambo tuh.. eeee cubit2 biar padan muka akak wat dni jeles dengan kecomelan akak..

meh nak cubit2 lagi.. eeee comelnya akak! ^_^

~aSHa~ said...

dik dni --> entry ni akak suh KUTUK bukan puji dik..akak tak sedia duit kecik ni..duit besar pun xde nak transfer...uhuhuhuh...

aniwei tq....llalala...dni lagi comey kalo pakai..sbb peyut dan segala2 nya masih maintain cun..akak ni sbnrnya kalo tjk betul2 dan berdiri tegak...malu org nak tgk..buncit atas dan bawah...

Zura said...

kekdg best jgak ponteng sekolah nie kan...hehhe

SuRayA^i. said...

huhu~comel la sis XD

meera^da cute..*_* said...

MPP skolah, prefect skolah pengawas skolahh...mantopppp!!

~aSHa~ said...

zura --> mmg best kadang2 jadi budak nakal ni...bila besar rasa nak tergelak teringat perangai nakai...

suraya^i--> ni entry suh kutuk dik..meh cepat kutuk...peluang ni...

meera^da cute --> teringat kat sekolah ke..ehehe..pengawas tgu depan pintu pagar...uhuhu

Diarihatiku1976 said...

ehh lawo plak gambo ni... menarik...

lin_cute said...

lagi sekali aku bertanya ni...ko memang li kat kamdar ker....nanti bebila aku nak try survey ar....satu set kan....tapi tak rupa kamdar pun...cam exclusive gitu....

~aSHa~ said...

lin_cute --> lagi dua kali aku ckp...a'ah kat kamdar..serius ni..ko cari la...byk yg exclusive...aku cari kat kuantan..kemeja pun cantik2 tau...byk tul suit dress tuk pg keje...serius talk berbaloi2...

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels