Friday, February 26, 2010

Jom kita Terjah Blog nOj

baru-baru ni cik geli telah mengupdatekan blog kawan sy tu nOj...

tq cik geli...ayaat ayat yu mmg power root ar...tapi jgn lucah2 tau kat blog dia tu...

betul kata cik geli..buat masa ni biarlah 'setan' yg bermaharajalela tu kembali ke pangkal jalan......ada ke setan yang boleh kembali ke pangkal jalan? ada kot...manusia yg berperangai spt setan..

amboi cik dah...sedap mulut hang kata org berperangai setan..... mulia sgt ke hang tu???? opssss
tak setan ke kalo ada 'busuk hati' dlm diri...dan mengenakan org lain? bukan setakat kena biasa2 tau....ini sampai nOj saya tak mampu nak suapkan nasi...ada sekali tu dia msg...

'aku tak dpt nak makan apa2 pun..tak leh masuk langsung ke dlm tekak, kalo dulu, aku la juara makan'

kalo korang jadi sy penerima msg tersebut...apa yg dpt korang jawab? mesti jawab

'cuba la makan skit, nanti lemah sgt.....'

kalo tak jawab mcm tu tapi lebih kurang tu ada lah kan? kan ? kan?

owh maafkan sy kalo sy emo di hari jumaat....tak baik...

ampun sy....sy pun tak kenal siapa yg berperangai sebegitu...tapi sian kat nOj kawan sy tu...

4 comments:

ardinihumaira said...

huhu... kak.. kalo rumah dekat akak gi bawak makanan mana tau akak leh cuap dia.. sobbb sobbb

~aSHa~ said...

itu la kalo dekat..masalah kalo jauh mcmane..sms je la...leh suap ke melalui msg?

*Miss Geli^ said...

akukahtakde hati perasaan?

kalu aku plak dapat sms gitu, aku cakap

"takleh makan nasi? cuba ko g tapau KFC ke, mekdi ke, big apple ke, mana tau ada selera..."

amcam?

SuRayA^i. said...

benci org busuk ati! isk..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels