Sunday, February 21, 2010

Perlumbaan Kapal Selam Yang Menakjubkan











































NAMPAK TAK ...?
TAK NAMPAK..?
Memang la tak nampak ...
nama pun kapal selam ...
wakakaa kakak kaka..!!!!!!!
dah.....p sambung buat keje/tidur/blogwalking/study....

16 comments:

.:fyzz:. said...

hampes la ko zidah..matian aku ingt ada marathon kapal selam tuh..mana tau leh lihat underwater world...tipah tertipu bang..hahahaha... yap blog walking ja..aku tak study ..cuti 2 buln..yabedabedoooo..em em dn hari nih plak bos ke langkwi..so aku jimba2 ja la kt ofis..

LYaFRINA said...

waaaaaa...
pandai erk sha buat lawak...
tp rse2nya kapal selam kita xleh selam.. hahahhahah.. ape kes tu sha???

Ain said...

huhuhu.... wakenabeb... wakena...

~aSHa~ said...

fyzz --> abih tu tak kan aku nak biarkan aku sorang yg terkena..sure aku nak semua terkena...

~aSHa~ said...

lya --> ini tuk release tension dan nak bangkit mood berblog....kapal selam kita dlm percubaan...doa semoga malaysia lebih maju...

~aSHa~ said...

kak ain --> sy tak kan biarkan sy kena sorang2

gina marna said...

amboi3....wat lawak le pulokkk...huhu ni terlebih main netbol kot semalam yg jd gni...keh3

.:fyzz:. said...

ya betui tuh..biaq semua org terkena..nnti kan aku pekena hmpa lak yer..hehehehe

~aSHa~ said...

gina marna --> itu ar..ingat main 2 game je...tapi sampai 4 game...konon2 bagus la ni main netball...uhuhhuhu....

fyzz --> ha jgn lupa pekena kan kami plak noh...kalo hang kenakan..sure aku gelak2 besar...dah tau perangai mereng hang bila tiba tu...sure hangat bingat

Epul Azimi said...

Baru nak layan tadi...hehehe

~aSHa~ said...

epul --> terkena gak ke? uhuhu sukanye hati akak mengena kan org..lalalalalla...

ardinihumaira said...

akak ni kan kan kan... dni terheran gak sekejap. pastu baca ayat bawah tuh... aaaaaaaa ghaser nak kengkos akak. miahaha...


lawak r akak ni. meh nak cubit2. ;p

~aSHa~ said...

dni --> ehehehehe akak tak kan biarkan akak kena sorang2 benda2 mcm ni...biar ramai kena....AHAHAHAHAHA....

{ e'mie } said...

oit zidah..beria2 aku tengok sampai bawah..hampeh..ko ni buat aku pk dua kali..aku yang tak nampak ker atau aku rabun..sabo jer lah aku..

~aSHa~ said...

emie --> ehehehhehe tambah lagi yg terkena dgn aku...ahahaha

SuRayA^i. said...

-__-"

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels