Friday, March 26, 2010

adiah dari Enfagrow

bukan hadiah mana pun..redeem dari enfagrow..

aku telah redeem yg paling rendah kot points nye kalo tak salah

1) MATERNITY T-SHIRT
2) MILK POWDER DISPENSER

perkhidmatan enfamama club cepat dan pantas tau....aku just fax je redemption form...tak sampai seminggu beb..dah sampai...terima kasih ye

ha ada la tu nak wish tahniah kat aku sbb tiba2 redeem tuk baju maternity ni ek...ehehehe
itu semua berkat malam jumaat katanya

oit takde la..saje je redeem baju tu..cantik wei dan leh simpan tuk next next next next next next next time...('next' tu kiraan setahun ye)...so kira la bape tahun lagi..muahahahah dpt jumlah tahunnye?

aler aku tak rancang apa2..terima seadanye la...

oh ye
mari kita doakan (berkat doa hari jumaat mana tau kan) tuk pengantin baru fikaryna yang bakal berhanimun di pangkor..amin...
dia dah siap buat kiraan bajet tuk diapprove oleh hubby dia...so korang leh ar intai berapa bajet ke pulau pangkor...mana tau ada rezeki..kita bleh pegi kan....

8 comments:

Siti said...

waaa..bestnya leh reedem hadiah..comei jer baju tu.
siti dulu beli susu neslac selalu gak dpt hadiah..

ratna said...

jeng jeng... akak dah linkkan asha punya blog..sorry ler.. tak berapa update sgt blog list. kak mimi pun baru akak masukkan sbb dia punya blog tu selalu error jer bila nak masukkan..

Echa said...

wa... sama la.. sama.. aku pun redeem itu jugak.. paling rendah pointnya tu.. hehehehe

ardinihumaira said...

kasi kat dni la kak.. mintak2 bunting pelamin. wakaka.. tah bila budak ni nak kawen ntah :p

iz-AnN عبداللطيف said...

sekali duta enfamama la puloks??/

@juera said...

dpt redeem bestnye..rezki2..^_^

p/s:klik ur nuff mickey..

Ena said...

bagusnyer camtu ekk.. leh redeem camnie.. ^_^

~aSHa~ said...

siti --> ooo rajin gak ye redeem2...

ratna --> kak bila akak komen sini...spt bulan jatuh ke riba je..ehehe tq tq

echa ko redeem apa? share ar...

dni --> kalo ko kawin dulu, sebelum akak preknen ke 3..akak bagi hadiah tu..

izan --> berangan jadi duta ni..

@juera --> tq

ena --> jom redeem dan publish hasilnye ye

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels