Wednesday, March 31, 2010

Background yg masih belum penuhi cita rasa

wah tajuk pun boleh letak kat sini dah patutnye...tak yah cite lebih2..ehehehe

mlm tadi bertungkus lumus cari background..uhuhuh hampa...

mlm tadi berkenan kat satu tu...dah try letak..tapi tulisan2 plak tak nampak di bahagian kiri....

ermmmmm dah cuba gak cari draf templete...tapi kat mana ek? pening den....

maaf pagi2 dah bersungut2...ehehehe mahai rezeki nampak gaya kalo gini...

Astafirullahalazim......xmo bersunggut2...nanti rezeki lahir LARI (itulah padah kalo tgh menaip tapi buat keje lain, dah tertaip lain)....

kita usaha lagi

36 comments:

LYaFRINA said...

YE LA SHA...
TULISAN KAT TEPI TU.. SDIKIT SBNYAK TKENA KAT N3 Y SHA TULIS.. JD CAM TGAGGU SKET.. SHA KATA NK TEMPLATE Y KOTAK2 TU....
XDPT K???

SHA CUBA MSUK BLOG NI:-
http://nayville.blogspot.com/

TEMPLATE DIA COMEL N SIMPLE SNG NAK BACA.. LYA NK CARI Y MCM NI LA.. TP X DPT DOWNLOAD LG ARITU..

LYaFRINA said...

EHHH.. INGTKN N3 TTG HABIB JEWEL HARINI.. TPKAN.. PG NI SHA TLIS PSL B'GROUND..PTG NI MSTI DPTNYER BGROUND Y SHA NAK TU..
HEHEHEHHEHE..MAROH DOH... DOK KOMEN BYK2 KALI..

LYaFRINA said...
This comment has been removed by the author.
LYaFRINA said...
This comment has been removed by the author.
MRS. K said...

chaiyokk...

saya suka kaler biru ni.. tenang tapi tulisan kat tepi belah kiri ni cam semak skit! sila repair! hahaha

..nOj.. said...

a ah. tenang dh indah dh kaler ni. tp spring has sprung ni mmg semak

Ena said...

ena pun baru jer tukar lagi..

~aSHa~ said...

mrs.K --> owh ai suka komen yu yg jujur ikhlas..mmg mcm semak tu..sbb tu tak puas hati..nanti ai try cari lagi dan lagi...ehehehehe..toceh

iz-AnN عبداللطيف said...

xmo bersunggut2...nanti rezeki lahir

aku tak paham ayat ko ni...

~aSHa~ said...

nOj --> aku pun takreti nak buang yg tu..sbb itu mmg asal.mcmane ek? smlm yg aku minat lg cool...biru gak...dan ada bunga2 mcm lukisan..comey je..tapi lagi semak..tak nampak tulisan

~aSHa~ said...

ena --> dpt mana link bakground..meh pinjam sat

ardinihumaira said...

^_^ tak pe kak. slow... dni pon asik tuka template ngan backgound. asik ta puas ati je.. ;p da cumel kaler ni soft sangat

~aSHa~ said...

izannggggg --> ahahahaha salah taip maaaa

Siti said...

hehe..mmg pening kalau nak pulih bgriund ni. memula suka yang ni..nanti nampak lak yg lain lagi cantik..huhu....
takpe..slow pilih yer. :)

~aSHa~ said...

dni--> sesuwei kan dgn jiwa akak yg cool ni (alalahahhahahaha sila jgn gelak..akak tau akak ni gangster..muhahahaha)

::Mamalyna:: said...

so far cantik biru nie tp tulisan kat tepi tue, tak leh buang ke...

ardinihumaira said...

kak... special untuk akak


http://ardinihumaira.blogspot.com/2010/03/tutorial-blogger-in-draft.html

~aSHa~ said...

lya --> asha tak perasant ada komen lya...sori...ingatkan mrs.K yg pertama komen..ntah pesal..hilang tiba2...intenet mmg blur tul arini...

ok lya..komen la 15 kali pun kat entry sama..asha suka..nampak skit mcm glamerest kan..kui kui kui...

lya nanti kasha cek yg link tu tq tq

~aSHa~ said...

mamalyna --> itu ar cacat skit kat situ kan..

~aSHa~ said...

dni --> tq laling...selalu tlg akak yg dah tua ni..ehehe

~aSHa~ said...

siti --> itu ar...manusia ni tak pernah puas hati...nampak cantik skit berkenan..ehehehe

kakchik said...

background yg baru ni cute tapi menyukarkan mata untuk membaca entri asha.

zue @ annaleeya said...

tulisan spring tuh gngu mata jer bila nak baca entry.... nanti repair eh... hehehe.... pandai2 jer komplen org...

LYaFRINA said...

ehhh..cni pon sama ar.. kalo kt tgk kat blog cam ada komen.. bila buka..xdop pong.. bkpe aa???
(sambil mulut t'nganga)

E.d.Y said...

menunggu hasilnya..hehe

ardinihumaira said...

ni mesti akak tak CLICK HERE yang dni merahkan tu.. hehe ;p


akak buka link ni

http://draft.blogger.com/home


dni punya bokbeng meroyan ni. super lembap :'(

{ e'mie } said...

zidah...aku tak nampak sangat tulisan ko kat tepi belah kiri tuh..juling jugak aku nak membacanyer..tolong tukar background yer..tq...

zue @ annaleeya said...

wahhhh...... suda tukar kaler baru eh.... pasni nok cari jgkla... jeles la.... hehehe...

~aSHa~ said...

kakchik, edy,kak zue, emie,lya, dni --> masih dlm pembikinan..ptg ni tak sempat ada latihan plak..maaf kerana menyakitkan mata anda....sy pun sakit mata ni..ehehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek..
tukar bground lak..
tyr, jhn x try..
tp make sure backup lu.. tkt ilang trus..;p
me tgh netes tuko header, dh jemu tgk yg sama.. ubah stail lak..
hihihi, try wat signature autopublish..
re: i sokong.. wat la kt mane pon.. cherating ke, ahaks!!..
i follow =D

Ain said...

tukar jangan tak tukar....

carik sampai dapat sha...

Epul Azimi said...

kak cube try kt sini http://www.btemplate.com

Mr Rulez said...

uit..dtg mjenguk akak cun..hehe
minat gmbo cam nie..mybe leyh tlg carikan..tp kena ader upah..ajar men piano..hehe...;)

mamalieyna said...

kita pun suka main tukar2 template ni, if ada yg baru suka la try..hehe..janji berkenan di mata eh, teruskan usaha mencari..ahaks..

Farazila said...

ekh..akak tukar template ker? lorh tak pasan laplak......sbb wane lebih kurang sama jer..

~aSHa~ said...

leily, ain, epul, mr.rulez, mamalieyna, farazila --> thanx bagi support...

sblm ni mmg ada letak satu background sekejap je...tapi byk tulisan yg tertutup...jadi pembacaan tidak bagus..so putih balik...try again..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels